Acteurskoppel Filip Peeters en An Miller kruisen de degens: ‘Wow, dat is heel erg wat je nu zegt’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Zondagvoormiddag is drukste moment in supermarkt: “Dan heb ik het beste zicht op wat ik nodig heb voor het begin van de week”

Decennialang was zaterdag de uitgelezen dag om boodschappen te doen. Sinds enkele jaren wint de zondag steeds meer terrein als populairste winkeldag. Niet alleen voor last minute aankopen, ook voor de grotere boodschappen. “Op zaterdag heb ik het te druk, dus ga ik op zondag uitgebreid winkelen. Dan zijn er interessante promoties en heb ik alles vers in huis voor

Lees meer »

Koers geneutraliseerd met nog 109KM te gaan

Nieuwe dag, nieuwe Italiaanse najaarsklassieker. Vandaag kruist Remco Evenepoel opnieuw de degens met wereldkampioen Tadej Pogacar in de Tre Valli Varesine. De hevige regenval in de regio leek even roet in het eten te gooien, maar de (ingekorte) race gaat wel degelijk door. Twintig minuten later dan voorzien trokken Evenepoel en co zich op gang, kan onze landgenoot meedoen voor

Lees meer »

70 jaar huwelijksgeluk voor Maurits en Magdalena: “We waren een van de eersten die een auto kochten”

Maurits Verhaeghe (92) en Magdalena ’t Kindt (91) uit Gits vierden hun platina huwelijksjubileum. Op 5 oktober 1954 zijn ze getrouwd. Maurits was vroeger schoenmaker, Magdalena hielp mee in de winkel en stond in voor de zorg van de kinderen.
The post 70 jaar huwelijksgeluk voor Maurits en Magdalena: “We waren een van de eersten die een auto kochten”

Lees meer »

Hubert, die “niet bezig is met zichzelf”, voor Europese clash met Sociedad: “Zal pas heel tevreden zijn als we goed spelen én winnen”

Voor zijn tweede Europese opdracht trekt Anderlecht naar Spanje. In San Sebastian neemt paars-wit het donderdag om 18u45 op tegen Real Sociedad. Voor die trip kan het weer rekenen op Ludwig Augustinsson, die hersteld is van zijn hersenschudding, maar moet het wel Leander Dendoncker missen. Hij is ziek. Kan Anderlecht, na de zege op de openingsspeeldag, opnieuw punten pakken?

Lees meer »

Studio 100 presenteerde afgelopen weekend speciale voorstellingen van ’14-18′ voor slechthorenden en slechtzienden

Studio 100 presenteerde afgelopen weekend speciale voorstellingen van de spektakelmusical ‘14-18’. Op vrijdagavond werden tolken ingezet zodat doven en slechthorenden de voorstelling optimaal konden beleven. Zondagmiddag werden schermen geplaatst voor blinden en slechtzienden. “We zijn blij dat we deze ervaring ook kunnen aanbieden aan mensen met visuele of auditieve beperkingen.”

Lees meer »

Bouw gestart van Aers Truck Plaza in Zeebrugge: baanbrekend tankstation van de toekomst

Vrijdag sloeg AERS Groep officieel de eerste paal van Aers Truck Plaza, een baanbrekend tankstation van de toekomst. Met ruimte een beveiligde parking voor 140 vrachtwagens, een supermarkt en een restaurant wordt Aers Truck Plaza dé plek voor vrachtwagenchauffeurs die de haven in Zeebrugge aandoen.
The post Bouw gestart van Aers Truck Plaza in Zeebrugge: baanbrekend tankstation van de

Lees meer »

Groen en Vooruit sluiten coalitie met PVDA niet uit, drie burgemeesters niet tegen besturen tegen Vlaams Belang

Voorzitters Nadia Naji (Groen) en Conner Rousseau (Vooruit), sluiten coalities op gemeentelijk niveau met PVDA niet uit. Dat hebben ze donderdagavond gezegd tijdens Het Grote Gemeentedebat van VTM NIEUWS tussen de zeven grote partijen . Met Vlaams Belang samenwerken ziet geen van de partijen zitten, al was zes procent van de aanwezige burgemeesters wél voorstander.

Lees meer »

Poetin mijdt villa waar hij verjaardag van geliefde elk jaar vierde nu als de pest: “Hij vreest voor zijn leven”

Vladimir Poetin (72) is al maanden niet meer gezien in zijn zomerverblijf aan de Zwarte Zee. Het hoofdgebouw van de villa waar de Russische president vroeger jaarlijks de verjaardag van zijn vriendin vierde, is nu met de grond gelijk gemaakt. De reden? Poetin is doodsbang voor Oekraïense droneaanvallen, beweert het onafhankelijke Russische mediakanaal ‘Proekt’.

Lees meer »