LIVEBLOG CITY-CHELSEA. Chelsea leidt, kunnen De Bruyne en Doku nog terugkomen?

Het Manchester City van De Bruyne en Doku lijkt wel onklopbaar. Zegevieren ze opnieuw tegen The Blues? Volg het via onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Vakbonden vormen front in Audi-betoging

Zo’n 5.500 mensen kwamen deze voormiddag samen in Brussel om te betogen naar aanleiding van de nakende sluiting van de Audi-fabriek in Vorst. Onder het motto “De industrie is van ons”, liepen de leden van verschillende vakbonden mee in de nationale staking. “Van het Belgische tot het Europese niveau, de politiek moet ons verdedigen.”

Lees meer »

Vrouw terecht voor afpersing na seksafspraakjes op hotel: “Toen klacht volgde beelden naar echtgenoot en kinderen gestuurd”

Toen de geldkraan dicht ging en de man met wie ze af en toe seksafspraakjes had op een hotel in Kortrijk klacht indiende, stuurde een 33-jarige vrouw compromitterende naaktbeelden naar zijn echtgenoot en kinderen. Ondertussen blijkt ze met de noorderzon verdwenen…
The post Vrouw terecht voor afpersing na seksafspraakjes op hotel: “Toen klacht volgde beelden naar echtgenoot en kinderen

Lees meer »

In de sport is het altijd zomer

De meteorologie doet haar best ons van het tegendeel te overtuigen, maar er lijkt maar geen einde te komen aan de sportzomer. Het voetbalseizoen was al begonnen tijdens de Olympische Spelen en schakelt vanaf dit weekend een versnelling hoger, met zeven wedstrijden in eenentwintig dagen voor Europees spelende clubs. De wielrenners kunnen dit weekend kiezen tussen World Tour-wedstrijden in Canada

Lees meer »

Brian Riemer ondergaat stresstest als toptrainer

Brian Riemer staat intern niet onder druk na een 2–2-gelijkspel en een wankele prestatie tegen Westerlo. Maar de Deen heeft wel voor het eerst af te rekenen met externe druk. De komende drie weken ondergaat hij een stresstest als toptrainer.

Lees meer »

Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam ik er al met mijn broer op consultatie”

Twee belangrijke vrijwilligers in het consultatiecentrum van Wiegwijs, voorheen Kind en Gezin, namen onlangs afscheid en werden in de bloemetjes gezet. Lydie Bracke en Rita Decaesstecker hebben er beiden een lange carrière opzitten, maar kiezen ervoor om het wat rustiger aan te doen.
The post Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam

Lees meer »

Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Lokaal Liberaal stelde zondagochtend haar lijst en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. “Roeselare draait goed, maar het kan nog beter. Met lef, durf en frisse ideeën hopen we straks ons zetelaantal te verdubbelen”, aldus lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Piet Delrue.
The post Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Britney Spears geeft eigenwijze mening over collega’s op MTV VMA’s: “Waarom kuste dat Sabrina-meisje een alien?”

De awardshow van de MTV Video Music Awards bevatte dit jaar enkele knipogen naar Britney Spears. Zo leurde Megan Thee Stallion rond met een soortgelijke python die Spears op podium rond haar nek had in 2001 en was er een stomende kus verwijzend naar haar kus met Madonna in 2003. Britney heeft enkele fragmenten bekeken online en geeft er op

Lees meer »