Geen straf voor Roeselaarse kapper die slaags geraakt met ongeduldige klant uit Moorslede, klant wel veroordeeld

In een kapsalon langs de Ardooisesteenweg in Roeselare kwam het op 12 april vorig jaar tot een gevecht tussen de kapper en een klant, die niet meteen bediend werd. De rechter velde nu een oordeel over het geschil.

De 46-jarige K.H., een man die in een kapsalon langs de Ardooisesteenweg in Roeselare werkt, had het druk op 12 april vorig jaar. Te druk volgens de 21-jarige S.S. uit Moorslede. Die vond zich onvriendelijk behandeld en besloot de kapper twee schoppen in de onderbuik te verkopen en het op een lopen zetten.

Klant veroordeeld

De kapper ontstak in een furie en ging het gevecht aan met de ongeduldige klant. De politie moest beide kemphanen uit elkaar halen. De rechter besloot om de klant te veroordelen tot een celstraf van vier maanden met uitstel en een boete van 400 euro.

De kapper krijgt de gunst van de opschorting en een schadevergoeding van 600 euro. Hij had tijdens de vorige zitting de uitlokking gepleit. “De man kwam gewoon om problemen te zoeken. Hij beweert dat ik hem met mijn tondeuse sloeg, maar dat klopt niet”, vertelde hij.

The post Geen straf voor Roeselaarse kapper die slaags geraakt met ongeduldige klant uit Moorslede, klant wel veroordeeld is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Heilbot uit Groenland is eetbaar erfgoed dankzij Pittems bedrijf: “Wij roken de vis hier traditioneel”

De gerookte heilbot van het Pittemse bedrijf Vanafish werd recent bekroond met het Streekproduct.be-label, een initiatief van het Steunpunt Streekproducten van VLAM dat Vlaams eetbaar erfgoed in de kijker moet plaatsen. Hoewel de vis oorspronkelijk afkomstig is uit Groenland, wordt het door de traditionele bereidingswijze toch gezien als waardevol streekproduct, dat nu terecht in de kijker wordt gezet.
The

Lees meer »

Dwars door Wingene krijgt nieuw parcours: populaire interclubwedstrijd start aan ’t Kerkplein en eindigt in Oude Bruggestraat

Door hinderlijke wegenwerken zag de vzw Wingene For Cycling zich verplicht het parcours van de belangrijke interclubwedstrijd op zaterdag 13 juli te hertekenen. Maar daarom niet getreurd, want de nieuwe versie ligt centraler en aantrekkelijker dan voordien. Zo kunnen nog meer toeschouwers van deze wielerwedstrijd genieten.
The post Dwars door Wingene krijgt nieuw parcours: populaire interclubwedstrijd start aan ’t

Lees meer »

Twee comebacks, ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

Opschudding tijdens gemeenteraad Kuurne: “Dit is normvervaging en graaipolitiek”

De Kuurnse gemeenteraad van 4 juli verliep erg routineus, maar het venijn zat in de staart. Tijdens de variaronde startte Tom Leece (Nieuw Kuurne) een aanval naar de burgemeester en zijn schepencollege. Hij had namelijk de onkosten van de afgelopen drie jaar ingekeken en was tot enkele opmerkelijke vaststellingen gekomen, aldus Leece zelf. “Wat doen taarten, pralines of sponsoring van

Lees meer »

Einde van eenrichting in Sabbestraat/Sint-Jorisstraat in Beernem

Het gemeentebestuur schaft de proefopstelling met eenrichtingsverkeer in de M. Sabbestraat en Sint-Jorisstraat af na kritiek van buurtbewoners en oppositiepartijen. “Inwoners mogen niet massaal op de bon vliegen”, vindt raadslid Lode Vanneste (N-VA).
The post Einde van eenrichting in Sabbestraat/Sint-Jorisstraat in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »