Koning Charles had maar een half uurtje tijd voor prins Harry, maar daar had hij een goeie reden voor

Slechts een half uur is prins Harry bij zijn vader, koning Charles, kunnen zijn nadat diens kankerdiagnose publiek is gemaakt. Maar daar was wel een goede reden voor, zegt een Britse royalty-expert in The sun.

 

Meer krantenkoppen in België

“Zowel de klanten als de medewerkers zijn tevreden met de nieuwe dynamiek”: Bekende verhuur- en verhuisfirma Sofanie uit Veurne wordt Allto

Wie Veurne wel eens binnenrijdt langs de E40, merkte het al op: er is weer volop bedrijvigheid op de koer van Sofanie. De bekende verhuur- en verhuisfirma werd enkele maanden geleden overgenomen door vier dertigers met ambitieuze groeiplannen. “Tegen het einde van het jaar staan hier zestig nieuwe machines en willen we met Allto een tiental medewerkers tewerkstellen.”
The

Lees meer »

Productiehuis reageert op uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck: “Geen sprake van angstcultuur bij ‘Thuis’”

Het Thuishuis, het productiehuis achter de VRT 1-soap ‘Thuis’, reageert op de uitspraken van actrice Lynn Van den Broeck. Zij vertelde in ‘Café Congé’ woensdagavond hoe voornamelijk vaste medewerkers het moeilijk hebben op de set. Collega Wim Stevens, die als acteur in de Thuisraad zetelt, wil de puntjes op de i zetten: “Ik wil met klem tegenspreken dat er op

Lees meer »

Irène blaast 102 kaarsjes uit in wzc Ter Linde

In woonzorgcentrum Ter Linde is Irène Decuypere 102 jaar geworden. Dit werd gevierd met de familie, bewoners en een bezoek van het gemeentebestuur.
The post Irène blaast 102 kaarsjes uit in wzc Ter Linde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederland neemt dienstplicht weer onder de loep

De Nederlandse regering investeert miljarden in nieuwe tanks, vliegtuigen, fregatten en moderne wapensystemen voor het leger. Maar die moeten ook bediend worden, zo staat in een Defensienota die donderdag werd besproken. “Met beroepsmilitairen en reservisten alleen komen we er niet meer”, klinkt het. En dus wordt de dienstplicht weer onder de loep genomen.

Lees meer »

Hypotheekrente op laagste peil in bijna twee jaar

De hypotheekrente in België staat op het laagste niveau in bijna twee jaar. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de rentebarometer van Immotheker/Finotheker, die dagelijks een vergelijking maakt van duizenden hypotheken in België.

Lees meer »

Op de Mercator met ex-directeur scholengroep Stroom Chris Vandecasteele: “Ik ben 60 jaar, maar wil nog lang niet op pensioen”

De start van het schooljaar verliep wat anders voor gewezen algemeen directeur Chris Vandecasteele van scholengroep Stroom. Na een hectische tien jaar neemt hij even tijd voor zichzelf maar blijft het onderwijs trouw. “Ik heb een hele grote band met Oostende want ik was hier in mijn jeugd en bijna hele loopbaan actief”, zegt de gewezen topman van het GO!

Lees meer »

KIJK. Wielwissel gaat op bizarre wijze helemaal mis, gretige Evenepoel toont zich: de hoogtepunten uit de Tour of Britain

Geen twee op twee voor Soudal Quick-Step in de Tour of Britain. De Belgische formatie leek in de tweede etappe over de beste papieren te beschikken, maar Julian Alaphilippe moest in een sprint met drie z’n meerdere erkennen in Stephen Williams. Een gretige Remco Evenepoel finishte als vijfde. Bekijk als HLN-abonnee hieronder de hoogtepunten!

Lees meer »

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

Dochter van Dominique Pélicot doet haar vader breken in rechtszaal: “De man in wie ik het volste vertrouwen had, fotografeerde me naakt”

Op de vijfde dag van het proces tegen Dominique Pélicot (71), de Fransman die zijn vrouw tien jaar lang drogeerde en door vreemde mannen liet verkrachten, heeft zijn dochter de rechtszaal toegesproken. De 45-jarige Caroline Darian (een pseudoniem, red.) noemde haar vader “ongetwijfeld een van de ergste seksuele roofdieren van de afgelopen twintig jaar”. Naast haar moeder Gisèle (72) was

Lees meer »

Geert (60) op internationaal houtsymposium: “Waardering krijgen is fijn”

Voor de vierde keer werd kunstenaar Geert Vanderplancke (60) uit Oostduinkerke geselecteerd voor het zomerse International Wood Sculpture Symposium in het Deense Ringkobing. Zijn ‘Waterlelie’ kreeg er, net zoals zijn vorige creaties, een plek in een openbare ruimte.
The post Geert (60) op internationaal houtsymposium: “Waardering krijgen is fijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »