“Sinds woensdag geen nieuws meer van haar”: familie wanhopig op zoek naar 14-jarige Zehra uit Wevelgem

Vorige week woensdagmorgen ging de 14-jarige Zehra Yüksel haar huis in Wevelgem uit, sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Haar familie is ten einde raad en hoopt haar snel te vinden.

Dinsdag 30 januari liep Zehra voor het eerst weg, maar dankzij haar opa kwam ze terug thuis in Wevelgem. Het 14-jarige meisje heeft een vorm van autisme, waardoor ze het vaak moeilijk heeft. Geschikte hulp vinden is niet eenvoudig, maar woensdag 7 februari zou er een gesprek volgen rond die professionele hulp.

Station Gent Sint-Pieters

Echter, Zehra vertrok ’s morgens vroeg iets na 4 uur. Een dag later werd ze door haar opa opgemerkt aan het station Gent Sint-Pieters. Dit keer kon hij haar echter niet bijbenen. Sindsdien is er geen enkel spoor van het meisje. “We hebben geen enkel nieuws meer en het maakt het mentaal heel moeilijk om dragen”, zegt haar vader Ali.

Opsporingsbericht

De familie plaatste zondag een opsporingsverzoek online in de hoop haar te vinden. Het meisje is 1,68 meter groot en heeft donkerbruin haar en bruine ogen. Ze droeg op het moment van haar verdwijning een beige cargobroek, een bruine hoodie met rits, witte sneakers van het merk Puma en een zwarte sporttas met grijze accenten. De laatste keer dat ze gespot werd, had ze een donkere broek aan.

Wie tips heeft, kan contact opnemen met de politie.

The post “Sinds woensdag geen nieuws meer van haar”: familie wanhopig op zoek naar 14-jarige Zehra uit Wevelgem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Italiaans restaurant schotelt pizza’s voor die letterlijk in brand staan

Dit Italiaanse restaurant in Ascoli Piceno biedt niet enkel alledaagse pizza’s aan. Twee klanten wagen zich namelijk aan een pizza die letterlijk in brand stond. Het levert spectaculaire beelden op, maar er makkelijk een hap van nemen is duidelijk niet het geval. Zo moet een man zelfs opletten dat zijn baard niet in brand komt te staan door de vlammen.

Lees meer »

“Rusthuisfacturen werden plots niet meer betaald”: Oostendse poetsvrouw vrijgesproken voor pluimen hoogbejaarde vrouw

Een 53-jarige poetsvrouw uit Oostende is voor de Brugse strafrechtbank vrijgesproken voor misbruik van vertrouwen van een hoogbejaarde vrouw. S.B. gaf bijna 42.000 euro uit met de bankkaart van het – intussen overleden – slachtoffer, maar volgens de rechtbank is het niet bewezen dat dit zonder toestemming gebeurde.
The post “Rusthuisfacturen werden plots niet meer betaald”: Oostendse poetsvrouw vrijgesproken

Lees meer »

Emo-moment voor parabikers, Vanthourenhout krijgt 100ste medaille en Lefevere springt in voor zieke Evenepoel: dit was de Kristallen Fiets

Een vierde trofee voor (een zieke) Remco Evenepoel, vijf op een rij voor Lotte Kopecky. De laureaten van de hoofdprijzen konden het gala van de Kristallen Fiets niet bijwonen, maar het maakte de show in NOA Outdoor Living Renson in Kruisem er niet minder spectaculair en zelfs een tikkeltje emotioneel om. Zo verliep het 33ste gala van de Kristallen Fiets.

Lees meer »

Leeftijdsgenoten uit afstudeerjaar 1964 houden reünie

Eind juli 1964 namen 29 frisse 19-jarigen uit het zesde jaar Latijn-Grieks afscheid van het toenmalig Sint-Stanislascollege in Poperinge. Op initiatief van Jacques Lesage en Yvan Cauwelier kwamen die leerlingen van toen voor de zestigste keer opnieuw samen, ditmaal om hun diamanten jubileum te vieren. De feestelijke dag begon in de kapel van de zusters
The post Leeftijdsgenoten uit

Lees meer »

Zo stemde Kortemark: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Kortemark trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Kortemark.
The post Zo stemde Kortemark: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump uit frustraties over campagne en vliegt uit tijdens etentje met schatrijke donoren: “Hij zei dat ze hém dankbaar zouden moeten zijn”

Met nog drie weken op de teller voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, lijkt het Donald Trump wat te veel te worden. Volgens insiders loopt hij dezer dagen chagrijnig rond. Aan The New York Times vertelden ze dat hij tijdens een etentje met zijn schatrijke donoren al zijn frustraties op tafel gooide en hen verwijten rond het hoofd smeet.

Lees meer »