Belgische terreurverdachte tegengehouden in luchthaven van Filipijnse hoofdstad Manilla

Een 31-jarige Belgische man die op een internationale lijst van verdachte terroristen staat is tegengehouden in de luchthaven van Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Dat heeft de Filipijnse immigratiedienst maandag gemeld in een persbericht.

 

Meer krantenkoppen in België

Rellen in Southport na wake voor slachtoffers van steekpartij: 39 politie-agenten gewond

Bij rellen in het Noord-Engelse Southport zijn 39 agenten gewond geraakt, na een wake voor de 3 jonge slachtoffers van de steekpartij. Agenten liepen onder meer breuken, snijwonden en hersenschuddingen op. De daders zijn aanhangers van het extreemrechtse, anti-islamitische English Defence. Die vermoeden dat de verdachte van de steekpartij een asielzoeker is, wat door de politie ontkend wordt.

Lees meer »

KVC Deerlijk Sport stelt nieuwe spelers voor

Ook vierdeprovincialer Deerlijk Sport is al volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg telt heel wat nieuwe gezichten. Voorzitter Patrick Allegaert mikt op een plaats in de linkerkolom. Trainer Dirk Van Eeckhout ziet een stek tussen de zevende en tiende plaats als haalbaar.
The post KVC Deerlijk Sport stelt nieuwe spelers voor appeared first on

Lees meer »

Vakantie valt onverwacht in het water voor Hanne Troonbeeckx door aanslepend medisch probleem: “Ik maak geen kalk aan”

Presentatrice en ex-omroepster bij VTM Hanne Troonbeeckx (45) is op de sukkel. Na zes weken gips – na een banale val op het voetpad – blijkt dat de breuk in haar voetbeentje onvoldoende is hersteld. “Ik had bijna geen evenwicht meer. De spieren waren helemaal verzwakt of quasi weg, vertelt ze aan HLN. Een streep door de rekening van haar

Lees meer »

Maduro zegt bereid te zijn verkiezingsresultaten te delen

De Venezolaanse president Nicolás Maduro heeft gezegd dat hij bereid is bewijs te delen van zijn verkiezingswinst, nu de druk uit binnen-en buitenland op hem toeneemt om twijfels over de geldigheid van zijn overwinning weg te nemen. Volgens de officiële resultaten behaalde Maduro zondag ruim 51 procent van de stemmen.

Lees meer »

Shirley Dumon uit Oudenburg kandidaat voor provincieraad

Shirley Dumon staat straks op de achtste plaats van de provincielijst regio Oostende-Westhoek van Vooruit. Ze wordt op 14 september 18 jaar en zal de jongste kandidaat zijn. De politiek kreeg ze via de paplepel mee, want haar vader Gino Dumon zit al 22 jaar in de politiek en is momenteel schepen voor Vooruit. Het
The post Shirley Dumon

Lees meer »

Dak van voormalig hotel-restaurant stort gedeeltelijk in

Op de Grote Markt in Menen is het dak van het voormalige hotel-restaurant De Sterre deels ingestort. Vooral aan de achterkant is veel schade. Aannemers en dakwerkers zijn aan de slag om de restanten van het dak te verwijderen.
The post Dak van voormalig hotel-restaurant stort gedeeltelijk in appeared first on KW.be.

Lees meer »