Coldplay wil graag optreden in China, maar dat is niet zonder risico

Coldplay-zanger Chris Martin vertelde tijdens een concert in Thailand dat hij hoopt om ooit in China te spelen. De Volksrepubliek staat bij veel artiesten hoog op het verlanglijstje om op te treden, maar dat loopt niet altijd goed af.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE COPA AMÉRICA. Canada stoot door naar de halve finales, waar titelverdediger Argentinië en Messi wachten

Ook in Amerika wordt er gevoetbald, want in de Verenigde Staten wordt gebikkeld om de Copa América. Lionel Messi staat met Argentinië in de halve finale, al had het daar wel strafschoppen voor nodig tegen Ecuador. Messi miste knullig, maar werd gered door doelman ‘Dibu’ Martínez. Zij nemen het op tegen Canada – eveneens door na penalty’s. Volg al het

Lees meer »

Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar”

Zondag 30 juni werd met start en finish aan De Leest een tweede herdenkingswandeling gehouden voor Atreyu Bral. De opbrengt gaat daarbij opnieuw naar het Kinderkankerfonds. “Ik vermoed dat we het bedrag van vorige keer zullen overtreffen.”
The post Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu EK doorgaat zonder Duivels: dit zijn kwartfinales, met Nederland tegen Turkije en twee topaffiches

Het EK voetbal gaat door zonder de Rode Duivels. Niet België, maar Frankrijk stoot door naar de kwartfinales. Zij ontmoeten Portugal, dat strafschoppen nodig had om Slovenië uit te schakelen. Verder is het uitkijken naar Spanje-Duitsland. In de andere tabelhelft stoten na Zwitserland en Engeland nu ook Nederland en het verrassende Turkije door. Ontdek de (mogelijke) confrontaties!

Lees meer »