Kansas City Chiefs verlengen Super Bowl titel na bloedstollende overwinning op 49ers

 

De Kansas City Chiefs verlengen hun Super Bowl titel na een 25-22 overwinning na verlengingen tegen San Francisco 49ers.

 

Meer krantenkoppen in België

Zonnebeekse 50-jarigen op het gemeentehuis

In een organisatie van Nele Decloedt, Nele Dejonghe, Jan Pattyn en Lieven Calis kwamen de 50-jarigen van Zonnebeke naar het gemeentehuis om elkaar te ontmoeten.
The post Zonnebeekse 50-jarigen op het gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Raad voor de Journalistiek verklaart klacht tegen Humo over columns Brusselmans ongegrond

De Raad voor de Journalistiek heeft een klacht van het Forum der Joodse Organisaties tegen weekblad Humo ongegrond verklaard. De klacht draaide rond twee columns van Herman Brusselmans die dateren van november vorig jaar. De Raad oordeelt dat er "geen sprake is van aanzetten tot discriminatie en racisme noch van stigmatisering, in dit geval antisemitisme". Het Forum der Joodse Organisaties

Lees meer »

Leidde overschot aan zonne-energie bijna tot black-out op verkiezingsdag in juni?

Op 9 juni, de dag van de Vlaamse en federale verkiezingen, is het stroomnet in ons land bijna twee uur lang uit evenwicht geweest. Dat blijkt uit een nieuw rapport van federaal energieregulator CREG. Het elektriciteitsnet overschreed zelfs enkele seconden een cruciale drempelwaarde. Gebeurt dat te lang, dan dreigt er een black-out. Hoe dicht stond ons land bij zo’n black-out?

Lees meer »