In Wevelgem komt een nieuw bos en daar is noch boer, noch tuinder mee tevreden

Boer en buur verzetten zich in Wevelgem tegen de komst van een nieuw bos op landbouwgrond, aangekocht door Natuurpunt. “Dit is het beste voorbeeld van onze frustratie.”

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE ANTWERPEN. Coalitiegesprekken volop aan de gang – Patrick Janssens (Vooruit) stapt mee in onderhandelingen voor nieuw stadsbestuur in Antwerpen

De coalitievorming voor een nieuw bestuur in Antwerpen is gestart door burgemeester Bart De Wever (N-VA), met voorsprong winnaar van de verkiezingen. Ook in Mechelen heeft Bart Somers intussen zijn mogelijke coalitiepartners gesproken. Wat valt er nog uit de bus? Volg de ontwikkelingen en coalitievormingen na de verkiezingen op de voet in onze provinciale liveblog.

Lees meer »

Zo stemde Lo-Reninge: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Lo-Reninge trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Lo-Reninge.
The post Zo stemde Lo-Reninge: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nog geen klacht bij Raad voor Verkiezingsbetwistingen over mogelijke fraude met volmachten in Veurne

De Raad voor Verkiezingsbetwistingen heeft nog geen klachten ontvangen over mogelijke fraude met volmachten in Veurne. Dat meldt de voorzitter van de Raad, professor Herman Matthijs. Ook in Alken, Turnhout en Ninove voert het parket een onderzoek.
The post Nog geen klacht bij Raad voor Verkiezingsbetwistingen over mogelijke fraude met volmachten in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

VERKIEZINGEN 2024. Dit staat er op het spel in Pelt

Vandaag, op zondag 13 oktober, mogen we opnieuw gaan stemmen voor de gemeente- en provincieraden. Dankzij de analyse van onze journalisten en de onderstaande kaarten ontdek je hoe er in Pelt gestemd is voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen.

Lees meer »