Cyclocross op parcours De Blekerie

Wingene for Cycling brengt voor de tweede keer een cyclocross voor miniemen en aspiranten op zaterdag 10 februari. Deze wedstrijden worden gereden op het nieuwe cyclocrossparcours De Blekerie, gelegen aan De Schakel in Wingene.

Nieuw dit jaar is het kampioenschap, een funwedstrijd voor wielertoeristen zonder competitievergunning. Dit kampioenschap kan dus gereden worden door iedereen ouder dan 18 jaar en de winnaar kan zich Kampioen of Kampioene van Wingene noemen. Cyclocrossers van buiten de gemeente kunnen ook deelnemen.

Concreet zullen de wedstrijden van de miniemen starten vanaf 10.30 uur, deze van de aspiranten vanaf 13.30 uur en het Kampioenschap van Wingene voor wielertoeristen om 16 uur. (GGM)

The post Cyclocross op parcours De Blekerie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Lichaam aangetroffen in Dender in Aalst: “Sporen van kwaad opzet”

In Aalst is gisteren een lichaam van een 43-jarige man aangetroffen in de Dender. Het lichaam werd gevonden ter hoogte van de Pierre Corneliskaai. De precieze omstandigheden rond het overlijden zijn nog onduidelijk. Het parket van Oost-Vlaanderen voert het onderzoek, volgens de wetsdokter zijn er aanwijzingen dat het gaat om kwaad opzet.

Lees meer »

Wel choco, geen dierlijke producten: Ferrero lanceert veganistische Nutella in België

Ferrero lanceert morgen een veganistische versie van Nutella in België, Frankrijk en Italië. Zo wil de Italiaanse producent van chocolade en zoetwaren de groeiende vraag naar plantaardige producten beantwoorden. “Al 60 jaar beginnen miljoenen mensen over de hele wereld hun dag met een ontbijt met Nutella. We zijn verheugd om nog meer mensen te verwelkomen met Nutella Plant-Based”, zegt de

Lees meer »

Vrijwilligers klaar voor 30ste Plantjesweekend in Wevelgem: “We willen meer dan 5.000 plantjes verkopen”

Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 september hopen de zowat 200 vrijwilligers uit Wevelgem, Gullegem en Moorsele samen meer dan 5.000 azalea’s te verkopen. Een plantje kost 8 euro, de volledige opbrengst gaat naar projecten in de strijd tegen kanker.
The post Vrijwilligers klaar voor 30ste Plantjesweekend in Wevelgem: “We willen meer dan 5.000 plantjes verkopen” appeared

Lees meer »

“Zelfs toen ik riep dat ze aan het sterven was, kwam niemand kijken”: familie gebroken na dood Luana (11), kinderarts riskeert celstraf voor foute diagnose

Een Genkse pediater van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) moet vrezen voor een gevangenisstraf van een jaar met uitstel voor onopzettelijke doding van de 11-jarige Luana Kleynen. Het meisje werd in 2019 met spoed opgenomen, maar door een verkeerde diagnose overleed ze. “We riepen om hulp, maar we werden genegeerd”, spreken de gebroken ouders.

Lees meer »