Brandweerman die symbool stond voor aanslagen 9/11 overleden

De brandweer van New York heeft maandag het overlijden aangekondigd van Robert ‘Bob’ Beckwith. Een foto van hem samen met president George W. Bush ging na de aanslagen van 11 september 2001 de wereld rond.

 

Meer krantenkoppen in België

Victor Van Baelen uit Herent, net op tijd 18 jaar, is jongste kandidaat in Vlaams-Brabant: “Het is tijd voor meer jongeren”

Vandaag 18 jaar worden en over 9 dagen kandidaat zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen: Victor Van Baelen uit Herent is de jongste kandidaat in Vlaams-Brabant. "Er zijn te veel ouderen kandidaat, het is tijd voor meer jongeren", zegt de politieke nieuwkomer, die op de 23e plaats prijkt bij Pact3020, een kartel van Vooruit en Groen. "Mijn ouders waren altijd al links

Lees meer »

EXCLUSIEF. Tom Waes reageert op dalende kijkcijfers ‘Kalm Waes’: “Jammer dat boodschap hierdoor ondergesneeuwd raakt”

“Strontvervelend en doodsaai.” Het zijn woorden die je als tv-gezicht niet wil lezen over je programma. Wel overkomt het Tom Waes, wiens programma ‘Kalm Waes’ na drie weken bijna de helft van z’n kijkers verloor. Waes reageert voor het eerst bij HLN op alle kritiek en de teleurstellende kijkcijfers. “Ik zou alles hetzelfde doen, maar ik begrijp dat mensen denken:

Lees meer »

Iraanse ayatollah Ali Khamenei tijdens vrijdaggebed: “Iraanse raketaanvallen op Israël zijn volledig legitiem” – Eerste Belgen keren vandaag terug uit Libanon

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Kiana (22) is een van de laatste 70 finalisten van Miss België: “Ik kan nu eindelijk accepteren wie ik ben”

De 22-jarige Kiana Verstraete werd vorige maand tweede eredame Miss West-Vlaanderen 2025. Daarmee haalt ze de ronde voor de nationale preselectie van Miss België. “Een miss is meer dan schoonheid alleen. Ik beschouw mezelf ook als een oprecht, hardwerkend, intelligent en sympathiek persoon. Dus ik schat mijn kansen wel hoog in.”
The post Kiana (22) is een van de

Lees meer »

Wie heeft Ludo uit Bredene gezien?

Op dinsdag 1 oktober 2024 omstreeks 11.30 uur verliet de 49-jarige VAN KERSCHAVER Ludo zijn woning gelegen in de Noordzeestraat te Bredene. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Ludo uit Bredene gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oekraïne: “Russische troepen schieten 16 krijgsgevangenen dood”

De Oekraïense stad Cherson is het doelwit geworden van een Russische artillerieaanval. Daarbij zijn zes burgers omgekomen en ook zes gewonden gevallen. België heeft sinds het begin van de Russische invasie van Oekraïne al zowat 3.100 Oekraïense militairen opgeleid. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Real Madrid knoopt opnieuw aan met een zege: Villarreal gaat strijdend ten onder in Bernabéu, pijnlijke blessure Carvajal schrikt slotfase op

De Champions League-nederlaag tegen Lille is doorgespoeld. In eigen huis had Real Madrid de nodige moeite met Villarreal, maar doelpunten van Frederico Valverde en Vinicius Junior volstonden om de drie punten thuis te houden. Het voetbal was weliswaar allesbehalve wervelend. Dani Carvajal werd in het absolute slot weggedragen met een ogenschijnlijk zware blessure.

Lees meer »