Erg emotionele Zdenek Stybar rijdt in Tabor allerlaatste rondje en neemt afscheid van de koers

De emoties laaiden hoog op bij Zdenek Stybar. Voor eigen publiek nam de 38-jarige Tsjech in Tabor afscheid van het wielrennen. In tranen reed hij de laatste ronde. Veertien jaar geleden, in 2010, kroonde Stybar zich in Tabor een eerste keer tot wereldkampioen in het veldrijden. Ook in Sankt-Wendel een jaar later en Hoogerheide 2014 pakte hij het goud. “Een ontzettend lieve kerel waar ik veel respect voor heb”, sprak Mathieu van der Poel over Stybar na zijn nieuwste triomftocht. “Ik hoop dat we in de toekomst nog eens samen kunnen trainen.”(dadelijk meer) 

Meer krantenkoppen in België

‘Kotmadam Sarafian’ maakt zich voor het eerst kwaad en terecht: “Wie doet er glasscherven in drinkbak van de hond?!”

Barbara Sarafian (56) moet voor het eerst van haar oren maken als kotmadam. Enkele studenten hadden een zware avond achter de rug en lieten aan de actrice weten dat ze alles later zouden opruimen. Maar dan ontdekt ‘Kotmadam Sarafian’ glas in de drinkbak van haar hond Mike. “Wie heeft dat gedaan?!”, klinkt het meteen boos en verontwaardigd.

Lees meer »

Café du Rat Mort sluit Ensorjaar in stijl af: flamboyant feest in Parijse sfeer

Dit jaar kleurde James Ensor Oostende als geen ander, want het is 75 jaar geleden dat hij overleed. In aanloop van het slotweekend op 21 en 22 september zet de Koninklijke Cercle Coecilia hun vroegere clublid vorige zaterdag nog eenmaal in de bloemetjes door het spectaculaire galabal ‘Met Ensor naar het Cabaret du Rat Mort’ te organiseren in Kursaal Oostende.

Lees meer »

Nu ‘Emily in Paris’ ook Rome verkent, komt populaire Netflixreeks ook naar ons land? “Wie weet, ik vond Brugge fantastisch”

Bedolven onder kritiek door haar clichés en simplistische kijk op het Parijse leven en toch is ‘Emily in Paris’ inmiddels één van de grootste hits op Netflix. Hoofdrolspeelster Lily Collins (35) snoept al vier seizoenen mee van het succes en het leerde haar belangrijke levenslessen. “Net als Emily weet ik nu beter om te gaan met ups en downs”, vertelt

Lees meer »