Fellaini kondigt einde van voetbalcarrière aan

 

‘Ik schrijf dit om aan te kondigen dat ik, na een carrière van 18 jaar, stop met professioneel voetballen.” Met deze Instagram-post maakt Marouane Fellaini (36) definitief een einde aan de speculaties rond zijn toekomst.

 

Meer krantenkoppen in België

Spreekt de paus zich vandaag uit over seksueel misbruik?

De verwachtingen voor de eerste volledige dag van paus Franciscus in België zijn hoog. Op het (publieke) pauselijke programma staan bezoeken aan de koning en de KU Leuven. Ook de ontmoeting van een uur met vijftien slachtoffers van seksueel misbruik zou vrijdagnamiddag op de agenda staan.

Lees meer »

Bekende Antwerpse karaokebar Park Avenue na 36 jaar failliet verklaard: “Plots verwijderde zaakvoerder zich uit onze WhatsApp-groep. Hopelijk gaat alles goed”

Slecht nieuws voor feestvierend Antwerpen. De bekende karaokebar Park Avenue, gelegen in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, is failliet. De zaak — een van de oudste karaokebars van het land — was 36 jaar lang een vaste waarde in het Antwerpse nachtleven. “Dit is treurig”, klinkt het in de naastgelegen karaokebar Bonaparte.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Mathieu Terryn spreekt voor het eerst sinds huwelijksbreuk: “Ik heb onder invloed dingen gedaan waar ik niet fier op ben”

En plots, afgelopen februari, werd het stil rond Mathieu Terryn (30). Zijn huwelijk: kapot. Op Instagram, waar hij altijd zo druk-druk-druk was geweest: niks meer. Een lente ging voorbij, een zomer ging voorbij, Mathieu zweeg. Nu praat hij wel. Over hartzeer. Maar ook over een ontspoord leven. Over alcohol, over roesmiddelen. Én: over een nieuwe single, waarop hij die demonen

Lees meer »