Bram Deloof lijsttrekker voor N-VA in Kuurne

N-VA Kuurne draagt Bram Deloof voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Hij is momenteel schepen van Lokale Economie en Ruimtelijke Ordening, Ouderenbeleid, Kinderopvang en Integratie.

Bram Deloof is 43 jaar oud, afgestudeerd als licentiaat Handelswetenschappen en werkt als Program Manager bij technologiebedrijf ScioTeq. N-VA Kuurne kiest er bewust voor om alleen en onder eigen naam naar de kiezer te trekken.

Armoede bestrijden

Bram Deloof: “Met N-VA Kuurne willen het sterk beleid van onze gemeente verderzetten. Deze legislatuur konden we grote delen van ons programma afwerken zoals de centrumhernieuwing, een nieuwe multifunctionele gemeenteschool, de oprichting van de sociale kruidenier, het verder uitwerken van sterk sociaal beleid dat armoede op meerdere fronten bestrijdt en een strategisch economisch plan waarbij zowel startende ondernemers als onze huidige ondernemers bijgestaan en adviseren.”

Veilige wijken

“Maar het werk is nog niet af. De uitdagingen rond veiligheid, netheid, handel, economie en samenleven blijven groot. Met onze N-VA-ploeg zetten we in op een welvarend Kuurne waar ondernemen wordt beloond, veilige en nette wijken. We willen met N-VA ons sterk verenigingsleven blijvend ondersteunen. Met ons sociaal beleid willen we iedereen kansen geven maar ons OCMW is een springplank, geen hangmat. Na de heraanleg van Sente en de centrumhernieuwing moeten we nu extra investeren in Sint-Pieter.”

In juni is Bram Deloof ook kandidaat voor de nationale verkiezingen. Als opvolger ondersteunt hij de N-VA lijst voor het Vlaams Parlement

The post Bram Deloof lijsttrekker voor N-VA in Kuurne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

WEERBERICHT. Regen in Vlaanderen, zon in Wallonië

Vandaag en tijdens het komende weekend krijgen we wisselvallig weer met koude temperaturen voor de tijd van het jaar. Wie zon zoekt, kan het beste een uitstap naar de zuidelijke helft van ons land plannen. Daar blijft het droog en ook de zon zal daar van de partij zijn. Voor volgende week voorspelt onze weerman David Dehenauw iets warmere temperaturen,

Lees meer »

Buurtbewoners plannen protest tegen wachthalte De Lijn in Keerbergen: “Wildplassende chauffeurs, uitlaatgassen en gevaarlijke situaties”

Buurtbewoners in Keerbergen plannen een protestactie tegen De Lijn omdat een wachthalte er leidt tot overlast. De buschauffeurs zouden er hun motor laten draaien, wat volgens de inwoners tot storende geluiden en uitlaatgassen leidt. Daarnaast zouden er gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan en wildplassen de bestuurders er geregeld tegen een boom. De Lijn probeert het probleem op te lossen en vraagt om

Lees meer »

Welzijnsvereniging Blankenberge uit de startblokken: “Mooi verhaal, waarin onze inwoners centraal staan”

Met de ondertekening van de oprichtingsakte in het stadhuis schoot Welzijnsvereniging Blankenberge officieel uit de startblokken. “Een belangrijke mijlpaal in de realisatie van de nieuwe synergetische zorgsite in Blankenberge”, aldus burgemeester Björn Prasse (Open VLD).
The post Welzijnsvereniging Blankenberge uit de startblokken: “Mooi verhaal, waarin onze inwoners centraal staan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende Kriekebewoner neemt deel aan WK Ironman in Hawaï: “Topsporters steunen Stefaan”

Op donderdagavond 1 augustus beginnen de Kriekefeesten met een Hawaï-party ten voordele van Kriekebewoner Stefaan De Clercq, die op 26 oktober deelneemt aan het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï. Stefaan kan rekenen op de steun van sportieve toppers zoals Lies Defreyne en beroepsrenners zoals Yves Lampaert, Tim Declercq en Jordi Warlop.
The post Bekende Kriekebewoner neemt deel aan WK Ironman

Lees meer »

Brugse Darts Federatie lauwert kampioenen en kijkt uit naar Darts Masters: Tornooi met profs en amateurs

De Brugse Darts Federatie zette een punt achter het voorbije seizoen en dat ging traditiegetrouw gepaard met de kampioenenviering. Men week hiervoor uit naar Oostcampus in Oostkamp. Komend weekend wordt in Assebroek de tweede editie van de Belgium Darts Masters georganiseerd.
The post Brugse Darts Federatie lauwert kampioenen en kijkt uit naar Darts Masters: Tornooi met profs en amateurs

Lees meer »