Eindejaarsactie maakt 210 mensen gelukkig met een waardebon

Gemeente Wingene en Unizo Wingene–Zwevezele organiseerden een eindejaarsactie. De winnaars kregen hun prijs in handen op woensdag 31 januari. Er werden 5.104 stempelkaarten ingediend en dat is een recordaantal.

“De rol van lokale handelszaken voor onze gemeente kan niet worden onderschat”, weet Ann Mesure die schepen van Lokale Economie is. “Als waardering voor hun dagelijkse inzet voor hun klanten en hun product organiseren we daarom in samenwerking met Unizo opnieuw een eindejaarsactie. Uit de massale deelname blijkt dat onze inwoners het lokaal winkelen enorm waarderen en dit is fantastisch om te zien.”

Er werden 5.104 stempelkaarten ingediend en dat is bijna 1.000 spaarkaarten meer van vorige editie. Er werden 210 winnaars getrokken. De hoofdprijzen bestaan uit vijf Wingenebonnen ter waarde van 100 euro, tien Wingenebonnen ter waarde van 50 euro. De overige winnaars kregen elk een bon ter waarde van 25 euro aangeboden door de 66 deelnemende handelaars.

Een overzicht van de winnaars kan je vinden via www.wingene.be/eidejaarsactie-winnaars.

The post Eindejaarsactie maakt 210 mensen gelukkig met een waardebon is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Deerlijk krijgt voor het eerst een belleman

De gemeente Deerlijk heeft met Jan Desimpelaere, afkomstig van de Molenhoek, een belleman aangesteld. In het weekend van Deerlijk Kermis maakt hij voor het eerst zijn opwachting.
The post Deerlijk krijgt voor het eerst een belleman appeared first on KW.be.

Lees meer »

Johan Vanslembrouck is voorzitter af bij Beweging.net: “Zijn realisaties zijn waardevol”

Onlangs werd Johan Vanslembrouck (68) gehuldigd als voorzitter van Beweging.net. Hij gaf na meer dan 15 jaar de voorzittershamer door aan Caroline Kimpe. “Hoe langer je blijft, hoe langer je vernieuwing in de weg staat”, vindt Johan. “Hij is hét voorbeeld van de vrijwilliger die nooit aan zichzelf denkt”, prijst Anuschka Dildick, stafmedewerker van Beweging.net, de afscheidnemende voorzitter.
The

Lees meer »

Aan kanker gestorven Mieke Declerck wordt gezicht van Think Pink: “Ze zou dit zeker zo gewild hebben”

In het kader van de internationale actie Race for the Cure organiseert de nationale borstkankercampagne Think Pink op vrijdagavond 4 oktober een wandel- en loophappening in het attractiepark Bellewaerde in Ieper. De Torhoutse Mieke Declerck, die in maart 2023 aan kanker gestorven is, fungeert als gezicht van de actie. “Ze zou dit zeker zo gewild hebben”, zegt haar naaste familie.<br

Lees meer »

Gisèle Pelicot ontstemd over insinuaties van medeplichtigheid bij verkrachtingen: “Ik voel me behandeld als een al­co­holi­cus”

Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht, heeft woensdag op het proces tegen haar man en vijftig anderen fel uitgehaald naar insinuaties van de advocaten van verschillende beschuldigden omtrent een eventuele medeplichtigheid bij haar verkrachtingen. “Sinds ik in deze zaal aangekomen ben, voel ik me vernederd. Men behandelt me

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper pleit onschuldig voor rechter

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig.

Lees meer »

Rijwoning in Assebroek onbewoonbaar na brand

Woensdagmiddag even voor 13 uur is brand uitgebroken op de bovenste verdieping van een rijhuis in de Baron Ruzettelaan is Assebroek bij Brugge.
The post Rijwoning in Assebroek onbewoonbaar na brand appeared first on KW.be.

Lees meer »