Bestelwagen rijdt in op file in Brugge door boerenprotest: slachtoffer zwaargewond afgevoerd

In Brugge is donderdagochtend een verkeersongeval gebeurd op de Expresweg. Een wagen reed daar in op een file die was ontstaan door het boerenprotest. Bij de politie bevestigen ze dat er twee gewonden vielen, waaronder één persoon die zwaargewond is.

Het ongeval gebeurde even na 9 uur tijdens de ochtendspits. “Ter hoogte van de Blauwe Toren reed een bestelwagen in op de file”, klinkt het bij de politie. Die file was het gevolg van het boerenprotest dat nu al enkele dagen bezig is in Zeebrugge. De politie deed bij het ongeval de nodige vaststellingen. Eén inzittende raakte zwaargewond en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Een tweede persoon liep lichte verwondingen op. (MM)

The post Bestelwagen rijdt in op file in Brugge door boerenprotest: slachtoffer zwaargewond afgevoerd is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk

In de Engelse Kerk in de Langestraat in Oostende start zaterdag het project ‘LIJF-elijk ANDERS’ met foto’s van de Gentse Hilde Braet. Het is een fototentoonstelling rond seksualiteitsbeleving van vrouwen met een beperking.
The post Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anima Eterna Brugge beëindigt samenwerking met stichter Jos van Immerseel: “Door zijn agressief gedrag legt hij de waarden van ons orkest naast zich neer”

Anima Eterna Brugge heeft de samenwerking met haar oprichter-dirigent, Jos van Immerseel, beëindigd. Anima Eterna werd opgericht in 1987 en verdiept zich reeds decennia in historische uitvoeringspraktijken. “Jos van Immerseel heeft de waarden die hij al jaren met Anima Eterna deelt herhaaldelijk naast zich neergelegd”, stelt Joost Maes namens het bestuur van het gerenommeerd Brugs orkest. Anima Eterna Brugge is

Lees meer »

Van tv tot podcast, de zussen Coorevits zijn alomtegenwoordig: “Bij ons moet je wel tegen een stootje kunnen”

Annelien Coorevits is op zondagavond maar liefst drié keer te zien op televisie. Zo doet ze mee aan ‘De Verraders’ op VTM en schittert ze met haar zus Stephanie in ‘Celebrity Klopjacht’ en ‘De Zussen Coorevits’ op Play4. Dat laatste is ook te beluisteren als podcast. “Wij zeggen alles tegen elkaar. Echt alles.”
The post Van tv tot podcast,

Lees meer »

Ook Kroatië kondigt na Italië code rood af voor depressie Boris: “Momenteel al eerste overstromingen in Italië”

Nadat depressie Boris Centraal-Europa de afgelopen dagen overspoelde met regen is nu Zuid-Europa aan de beurt. Vooral Italië zet zich schrap voor heel wat neerslag en kondigt code rood af. Lokaal kan er tot het einde van de week volgens de weermodellen tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog meer. De meeste regen zal vandaag vallen. Ook

Lees meer »

Is de batterij van de e-auto leeg?

21:05 De elektrificatie van de Europese auto-industrie lijkt te haperen. Fiat legt de productie van zijn elektrische 500 stil, Volvo kan zijn beloften niet waarmaken en Volkswagen overweegt fabriekssluiting…

Lees meer »

Elio Clarysse na militaire MTB-titel: “Graag B-veldrit winnen”

Elio Clarysse (21) kroonde zich in Oostende tot Belgisch militair kampioen mountainbike. Met de vingers in de neusgaten. Aan de streep had de jonge militair ruim drie minuten voorsprong. Intussen dook hij al het veld in.
The post Elio Clarysse na militaire MTB-titel: “Graag B-veldrit winnen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huisarts Tony (62) verdacht van aanranding patiënt: “Ik zei haar: ‘Je maakt het mij heel moeilijk om mijn handen thuis te houden’”

Tony (62), een huisarts uit de buurt van Hasselt, wordt verdacht van de aanranding van een patiënte tijdens een huisbezoek. “Hij ging te werk als een grijpmachine”, getuigt Kim, het 35-jarige slachtoffer. Voor de rechter verdedigde dokter Tony – zonder advocaat – zich op een zeer opvallende manier: “Zonder die chips was ik niet gebleven. Ik vraag me zelfs af

Lees meer »