PREMIER LEAGUE DARTS. Dartscommentator Rudy Lanssens toont unieke Premier League-trofee

De twintigste editie van de Premier League Darts staat voor de deur. De acht beste darters van de wereld, onder wie Michael van Gerwen, Luke Humphries en Luke Littler, gaan vanaf vanavond de strijd met elkaar aan. Kroont Mighty Mike zich voor de derde keer op rij tot winnaar? Volg het op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen”

In Knokke-Heist vond donderdagochtend de symbolische eerste steenlegging plaats van een nieuwbouwproject in Heulebrug. Dit project vormt de poort naar de tweede fase van de verkaveling.
The post Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik heb een tweede adem gevonden”: Frituur Pats in Zulte blaast ondanks tegenslagen 20 kaarsjes uit

Frituur Pats mag dit weekend twintig kaarsjes uitblazen maar het heeft niet veel gescheeld of dat was ook de laatste verjaardag van bekende barak op het Gaston Martensplein geweest. “Er waren al concrete overnemers komen kijken, maar ik kon het uiteindelijk toch niet over mijn hart krijgen, ik ga zeker nog een paar jaar door”, zegt Patricia Hugelier.
The

Lees meer »

Dertien 80-jarigen heffen het glas op hun verjaardag

Op zondag 29 september kwamen de 80-jarigen van Leffinge samen in restaurant De Goblin voor hun zevende bijeenkomst. Dertien 80-jarigen en hun partners genoten van een heerlijke maaltijd en konden bijpraten in een warme sfeer. “Het was opnieuw een geslaagde dag”, vertelt Katrien Goemaere, samen met organisatoren Christiane Sys, Roza Symoen en Erna Lamoot. Op
The post Dertien 80-jarigen

Lees meer »

Eerstelijnspsychologen in Sint-Godelievecollege

SIGO Eernegem lanceert een nieuwe vindplaats voor eerstelijnspsychologische hulpverlening (ELP). Dit is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen verschillende gezondheidszorgpartners in de regio. Lokale huisartsen, CLB’s, scholen en welzijnsorganisaties zullen nauw samenwerken met het ELP-team om een integrale en efficiënte zorgverlening te garanderen.
The post Eerstelijnspsychologen in Sint-Godelievecollege appeared first on KW.be.

Lees meer »

UEFA haalt vierde official van Champions League-duel tussen PSV en Sporting: “Scheidsrechter bedreigde speler met de dood”

Een van dé highlights van de eerste speeldag van de League Phase in de Champions League: de machtige streep van Zeno Debast in de winkelhaak tegen Lille. Afwachten of Sporting het ook kan bij PSV, dat in zijn opener kansloos onderuit ging bij Juventus (3-1). Johan Bakayoko en Matteo Dams stonden toen in de basis. Starten ze ook tegen Sporting?

Lees meer »

Lendeleeds-Argentijnse pater Dries Swinnen kwam mee naar België met paus Franciscus: “Ik reis straks met een gelukkig gevoel terug”

“Ik reis straks met een ongelooflijk gelukkig gevoel terug naar Argentinië”, zegt de 85-jarige pater jezuïet Dries Swinnen, die in Argentinië woont en daar een jeugdvriend en confrater was van de paus toen hij nog als Jorge Bergoglio door het leven ging. Zijn ouders zijn vele jaren geleden vanuit Lendelede naar Argentinië uitgeweken. De pater mocht het hele bezoek van

Lees meer »

Na 22 jaar ‘leugen’ van Justin Timberlake onthuld: “Niet hij, maar ík zong de hoge noten in ‘Cry Me A River’”

De outro ‘Cry Me, Cry me’ in de wereldhit ‘Cry Me A River’ van Justin Timberlake (43) is niét door de Amerikaanse zanger zelf gezongen. De ‘geheime’ zangeres Marsha Ambrosius (47) onthulde tijdens een interview met ‘The Shade Room’ dat zij een aantal hoge noten voor haar rekening nam, tot grote verontwaardiging van de fans. “Ik ben geschokt”.

Lees meer »

Regering verstrengt regels voor bankgiften: hoe vermijd je dat je kinderen later toch nog erfbelasting op je schenking moeten betalen?

Door geld of onroerend goed tijdens je leven te schenken, vermijd je hoge erfbelasting voor je nabestaanden. Maar in sommige gevallen betalen begunstigden tóch nog erfbelasting op een schenking van enkele jaren geleden. Bovendien verstrengt de nieuwe Vlaamse regering de regels vanaf 1 januari 2026. HLN-vermogensexperte Isabelle Verhulst legt uit hoe je deze taks kan vermijden en hoe je kan

Lees meer »

Ongeval of kwaad opzet? 1 jaar na mysterieuze schade aan belangrijke gaspijpleiding nog altijd veel onduidelijkheid

Bijna dag op dag een jaar geleden is de kilometerslange gasleiding op de bodem van de Baltische Zee tussen Estland en Finland zwaar beschadigd geraakt. Mogelijk werd de leiding geraakt door een anker van een Chinees vrachtschip. Ongeval of sabotage? Opmerkelijk: Belgische veiligheidsdiensten sluiten kwaad opzet voorlopig niet uit. Vast staat dat het lang niet het enige incident met datakabels

Lees meer »

Waarom miljoenenveiling tijdens Zoute Grand Prix dit jaar géén record zal opleveren: “Mensen moeten geboeid blijven”

27,2 miljoen euro: zoveel leverde de Bonhams Sale in 2023 op tijdens de Zoute Grand Prix. Maar voor het eerst in jaren zal de prestigieuze autoveiling, met pareltjes die tot 4 miljoen kosten, géén record opleveren. En daar is volgens het veilinghuis een goede reden voor. “We moeten mensen geboeid houden”, zegt verantwoordelijke Gregory Tuytens.

Lees meer »

Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc

In Staden maakte Roel een heuse rapsong ter promotie van de kandidatuur van zijn vader Marc Van Ysacker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc appeared first on KW.be.

Lees meer »