“Zo werkt dat niet”: coaches Jan en Laura vechten het uit met ‘Blad, steen, schaar’ in ‘The Voice van Vlaanderen’

Tijdens de derde ‘Blind Auditions’-aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’ gaat het er heftig aan toe tussen de coaches. Jan Paternoster (34) vervloekt zichzelf als hij net te laat afdrukt bij een kandidate en wil de spelregels omzeilen. Maar dat is buiten de strijdvaardige Laura Tesoro (27) gerekend… “Het leven is aan de rappen.” 

Meer krantenkoppen in België

Zes genomineerden voor Deureduwer 2024

De Vlaamse culturele kring Ic Dien Deerlijk verkiest op zondag 14 juli de Deureduwer van het jaar 2024 tijdens ‘Het zomert in ‘t Gaverdomein’. Voor deze vierde editie zijn zes kandidaten genomineerd.
The post Zes genomineerden voor Deureduwer 2024 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wie is dé nieuwe, geheimzinnige Britse premier? “Mijn achtergrond is op geen enkele manier geprivilegieerd”

Een stijvere bovenlip kan hij niet houden. Evenmin kan zijn naam nóg doordeweekser klinken. “Een saaie dossiervreter”, menen zijn tegenstanders. “De rustige vastheid”, volgens zijn aanhangers. Toch boekte Keir Starmer (61) een monsterzege in de Britse verkiezingen en is hij als premier voortaan de machtigste man van het Verenigd Koninkrijk. Wie schuilt er écht achter dat wandelende maatpak?

Lees meer »

Philipsen (2de) en De Lie (4de) kijken vol bewondering naar recordzege Cavendish: “Bijna 40! Maar Mark rijdt rond alsof het zijn eerste Tour is”

Bevoorrechte Belgische getuigen van Mark Cavendish’s recordzege in Saint-Vulbas: Jasper Philipsen (tweede) en Arnaud De Lie (vierde). Zij beleefden de historische sprint vanop de eerste rij. En kwamen diep onder de indruk. “Ongelooflijk dat hij dit nog voor mekaar krijgt. Dit gaan er hem niet veel meer nadoen.”

Lees meer »

Britten wilden en krijgen “verandering”: Labour verplettert Conservatieven en haalt absolute meerderheid

De centrumlinkse partij Labour heeft de Britse verkiezingen met een absolute meerderheid gewonnen, net zoals de peilingen hadden voorspeld. De partij heeft meer dan 326 zetels in het parlement gehaald, waardoor ze niet in een coalitie moet stappen om te regeren. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan vooruit. De Conservatieven zijn de grote verliezers: zij haalden bij de

Lees meer »

Cafébaas die vriendin bedriegt met 13-jarig meisje moet niet naar de cel: “Seks gehad in een bestelwagen op de parking van McDonalds”

Een cafébaas uit Lommel heeft zijn eigen vriendin een tijd bedrogen met een 13-jarig meisje uit Turnhout. Zijn partner betrapte hen meermaals samen in bed. “Ik voelde me terug kind en wilde met haar experimenteren alsof het mijn eerste liefje was”, verklaarde de cafébaas. De rechter heeft de man nu veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier jaar.

Lees meer »

Knip aan De Kromte beroert opnieuw gemeenteraad in Pittem

De knip aan De Kromte is maandagavond nog maar eens aan bod gekomen op de gemeenteraad in Pittem. Oppositieraadslid Andres Vandewalle (NPE) had cijfers opgevraagd en ontvangen over het verkeer dat er passeerde, maar bleef naar eigen zeggen op zijn honger zitten. Burgemeester Dennis Fraeyman (CD&V) gaf dan weer aan dat er zich sinds de invoering van de knip nog

Lees meer »