Duizenden inwoners krijgen plots jaren oude facturen van containerpark in de bus: “En er moeten er nog heel wat verstuurd worden”

Heel wat inwoners van Jabbeke keken afgelopen week vreemd op toen ze hun brievenbus leeghaalden. De reden? De gemeente verstuurde naar duizenden mensen facturen voor het gebruik van het containerpark, maar sommige dateren van 2021. Onbegrijpelijk volgens de reacties op sociale media. “Door personeelsgebrek hebben we jarenlang bepaalde zaken on hold moeten zetten”, reageert burgemeester Frank Casteleyn.

 

Meer krantenkoppen in België

Britse zakenman (63) probeerde tiener die bloedbad aanrichtte in Engelse dansschool te overmeesteren, maar werd zelf neergestoken

Een Britse zakenman die aan het werken was op het moment van de gruwelijke steekpartij in een dansschool in het Engelse Southport, probeerde de 17-jarige dader nog te overmeesteren. “Hij rende naar buiten en zag dat de dader een kind had verwond met een groot mes”, vertelt de vrouw van de 63-jarige Jonathan Hayes. De zakenman probeerde het mes van

Lees meer »

KIJK. Hollywoodacteur Vin Diesel is special guest tijdens optreden van Dimitri Vegas en Like Mike op Tomorrowland

Hollywood op bezoek op Tomorrowland. De Amerikaanse acteur Vin Diesel (57), onder meer bekend van ‘The Fast and The Furious’-franchise, is zaterdagavond opgedoken op het festival in Boom. Helemaal onverwacht is dat niet: in een gesprek met HLN had Dimitri Vegas (42) het nieuws aangekondigd, al was het toen nog niet duidelijk of het effectief zou lukken. Wél dus. Vin

Lees meer »

Man achter aanslagen 11 september wil schuld bekennen in ruil voor levenslange celstraf: komt er eindelijk een proces?

Khalid Sheikh Mohammed, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001, heeft beslist om schuld te bekennen. Waarom doet hij dat nu pas, meer dan twintig jaar na datum? Zal hij het beruchte gevangenenkamp Guantánamo Bay, waar hij nog steeds opgesloten zit, ooit mogen verlaten? “Tijdens de ontelbare folteringen heeft hij gelijk wat bekend”, zeggen zijn advocaten.

Lees meer »

Wilde achtervolging van Breda tot Antwerpen: politie houdt bestuurder aan en vindt 5-jarig kind in auto

In Antwerpen is zondagnacht een automobilist aangehouden na een wilde politieachtervolging. De dollemansrit begon in Prinsenbeek, een deelgemeente van Breda, op zo’n 60 kilometer van Antwerpen. De bestuurder reed onder meer over de vluchtstrook en haalde rechts in om uit de greep van de verkeerspolitie te blijven. Opvallend: er bleek een 5-jarig kind op de achterbank te zitten.

Lees meer »

Nieuwe dienstfietsen voor gemeentepersoneel in De Haan

De gemeente De Haan kocht tien nieuwe stadsfietsen aan. Deze zullen door de dienst Werken in Eigen Beheer gebruikt worden voor korte verplaatsingen, en om kleinere werken in de gemeente uit te voeren.
The post Nieuwe dienstfietsen voor gemeentepersoneel in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »