NMBS op zoek naar 1.300 nieuwe medewerkers, waaronder 400 treinbestuurders

Spoorwegmaatschappij NMBS gaat dit jaar op zoek naar 1.300 nieuwe medewerkers, onder wie vierhonderd treinbestuurders. Er zijn ook driehonderd treinbegeleiders en even veel technici nodig.

 

Meer krantenkoppen in België

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Van Gerwen grootste mond van iedereen, maar nu nooit zo stil”: Van den Bergh en Huybrechts genieten na van spectaculaire derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft die eerste de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de Belgen

Lees meer »

Ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes in koffiebar Soes: “Onze droom wordt nu werkelijkheid”

Het centrum van Deerlijk heeft er met Soes een nieuwe stijlvolle zaak bij. De stemmige koffiebar van Benoit Loosvelt en Annelien Vermeulen, met een ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes, opende onlangs de deuren.
The post Ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes in koffiebar Soes: “Onze droom wordt nu werkelijkheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Tabakommegang wordt uniek volksfeest, dankzij meer dan 300 regionale bedrijven”

Het laatste weekend van juli staat op de Meulebeekse parochie ‘t Veld volledig in het teken van Tabakommegang, een jaarlijks groot volksfeest met de klemtoon op gratis aanbod. Het hoogtepunt blijft de vedettenparade op zondag met de Romeo’s, Yves Seghers, Luc Steeno en 2 Fabiola.
The post “Tabakommegang wordt uniek volksfeest, dankzij meer dan 300 regionale bedrijven” appeared first

Lees meer »

Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra

Barra Dentra, de kindvriendelijke zomerbar op het einde van de Graaf Karel de Goedelaan (waar de extra kermislocatie werd ingericht voor de Paasfoor), vertoont de sportzomer op groot scherm. Met dit weekend kwartfinales EK en Tour de France.
The post Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij is voorbij het point of no return”: Joe Biden is nu écht onverkiesbaar

De kans dat Joe Biden uit de presidentsrace verdwijnt, wordt eerder onder- dan overschat. Dat zegt Nate Silver, één van de befaamdste Amerikaanse voorspellers. Of hij opstapt, blijft voorlopig koffiedik kijken. “Maar hij is nu definitief voorbij het point of no return”, legt onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden uit. “Hij kan alleen nog opgeven of verliezen.” Waarom zou dat plots

Lees meer »

Laatste verdachte brutale steekpartij vrij met enkelband, maar kompanen verschijnen binnenkort wel nog voor rechtbank

De Brugse raadkamer heeft eerder deze week besloten om K.S. voorwaardelijk vrij te laten in een onderzoek naar een moordpoging. De Oostendse twintiger werd onder elektronisch toezicht geplaatst, maar hoeft dus niet langer in de gevangenis te verblijven. Het dossier werd inmiddels ook doorverwezen naar de correctionele rechtbank.
The post Laatste verdachte brutale steekpartij vrij met enkelband, maar kompanen

Lees meer »