Duizenden klachten over moeilijke overgang Bpost Bank naar BNP Paribas Fortis

11:03 De integratie van Bpost Bank in BNP Paribas Fortis, die sinds maandag een feit is, verloopt niet zonder problemen. Zowel Bpost en BNP Paribas Fortis als de consumentenorganisatie Testaankoop ontvingen… 

Meer krantenkoppen in België

Julifoor in Poperinge officieel geopend

Zaterdagnamiddag 6 juli werd de Julifoor, traditioneel een van de drukst bezochte van de Westhoek, officieel geopend met een rondgang van de Poperingse Harmonie St.-Cecilia. Dat gebeurde in het bijzijn van Spiderman en Ariël, waarmee kindjes maar al te graag op de foto gingen.
The post Julifoor in Poperinge officieel geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse huizenprijzen op hoogste niveau ooit

De huizenprijzen op de krappe woningmarkt in Nederland zijn nog nooit zo hoog geweest als afgelopen kwartaal. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen was in het tweede kwartaal 468.000 euro, 7,2 procent meer vergeleken met het eerste kwartaal van 2024. Dit is een “uitzonderlijke” toename, vindt de makelaarsvereniging, omdat dit sinds het

Lees meer »

Ensor en Bal du Rat Mort in Oostendse Mu.ZEE

In de bibliotheek van Mu.ZEE in Oostende start een expo die de sterke band belicht tussen James Ensor en de Compagnie du Rat Mort en haar legendarische bal.
The post Ensor en Bal du Rat Mort in Oostendse Mu.ZEE appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt personen met dementie en hun mantelzorgers

Dinsdag 2 juli werd in Kortrijk het ‘Welzijns- en Zorgpad Dementie: Samen op Weg’ gelanceerd, bedoeld om personen met dementie te ondersteunen bij het navigeren door het complexe zorg- en welzijnslandschap. Niet alleen personen met dementie, maar ook hun mantelzorgers kunnen gebruik maken van het nieuwe welzijns- en zorgpad.
The post Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Rijdt Lotte Kopecky meteen naar de ‘maglia rosa’ in de openingstijdrit? “Het wordt een soort van zwaar trainingsblok”

Zondag begint het vrouwenpeloton aan de 35e editie van de Giro Donne – de Ronde van Italië voor vrouwen. In en rond Brescia begint wereldkampioene Lotte Kopecky aan haar strijd om de eindzege met een tijdrit van 15,7 kilometer. Dwingt de Belgisch kampioene tijdrijden meteen een goede start af onder het motto ‘goed begonnen is half gewonnen’?

Lees meer »

Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek”

De stuurgroep Dementievriendelijk Brugge lanceert een nieuwe sensibiliseringscampagne gericht op horecazaken en horecamedewerkers die men beter wil voorbereiden op de omgang met klanten met dementie.
The post Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Backstage moedermelk afkolven en dan zonnebrillen verkopen: pure rock-’n-roll”. Eline De Munck baat pop-upshop uit op festival

Haar eerste Rock Werchter als mama. “En dat doet iets met mij, ik heb voor het eerst de balans gevoeld tussen mama zijn en mezelf”, vertelt Eline De Munck (36). Terwijl baby Colette (bijna 4 maanden) thuis bij haar meter ligt te slapen, is mama aan het werk. Dubbele shift zelfs, want tussen het verkopen van haar limited collectie RW-zonnebrillen,

Lees meer »