Politie klist verdachte van inbraken in Knokke-Heist dankzij alerte burger

De lokale politie Damme/Knokke-Heist kon dankzij een opmerkzame burger een verdachte voor inbraken oppakken in Knokke-Heist.

In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 januari kreeg de lokale politie een melding van verdachte handelingen op het bedrijventerrein ‘t Walletje. De politieploegen schoten meteen in actie en konden een verdachte aantreffen en arresteren. De verdachte werd na verhoor voorgeleid voor de onderzoeksrechter, waarna hij werd aangehouden. Het onderzoek naar de betrokkenheid bij eventuele inbraken loopt nog. (MM)

The post Politie klist verdachte van inbraken in Knokke-Heist dankzij alerte burger is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Een op de tien Belgen blijft werken na pensioen

Bijna 40 procent van de 50- tot 74-jarigen in België ontvangt een rustpensioen. Bijna een op de tien van hen is blijven werken na de eerste ontvangst van een rustpensioen en de daaropvolgende zes maanden, zo blijkt maandag uit een bevraging van Statbel, het Belgische statistiekbureau, bij bijna 14.000 mensen in 2023.

Lees meer »

Israëlisch leger geeft toe dat drie gijzelaars “wellicht” bij luchtaanval werden gedood – Houthi’s eisen raketaanval vanuit Jemen op

De Houthi’s uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor een raketaanval op Israël. “Een ballistische raket werd afgevuurd op een positie van het Israëlische leger. Meer dan twee miljoen zionisten moesten naar de schuilkelders vluchten, voor het eerst in de geschiedenis”, aldus een woordvoerder. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Acht doden en bijna 2.750 gewonden in Libanon nadat Hezbollah-biepers massaal tegelijk ontploffen: “De Israëlische vijand is volledig verantwoordelijk”

In Libanon zijn dinsdag zeker 2.750 mensen gewond geraakt toen hun biepers plots tegelijk ontploften, meldt het Libanese ministerie van Volksgezondheid. Er zijn ook acht mensen gedood door de “mysterieuze” massale explosies, onder wie een jong meisje en verschillende Hezbollah-strijders. Ook raakten honderden Hezbollah-strijders gewond, ook hooggeplaatste leden van de organisatie en leden van de elitetroepen. De machtige Libanese militie,

Lees meer »

9 doden en 2.800 gewonden in Libanon na massale explosie Hezbollah-biepers: Israël plaatste explosieven, aldus ‘New York Times’

In Libanon zijn dinsdag zeker 2.800 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook 9 mensen gedood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

Verbod Frontnacht ongegrond, IJzerwake eist schadevergoeding: “Preventieve censuur is verleden tijd”

Het Iepers stadsbestuur verbood twee jaar terug Frontnacht, een nieuw festival met bands met neonazistische en -fascistische inslag. Dat verbod wordt nu vernietigd door de Raad van State. De organisatoren van de IJzerwake eisen nog een schadevergoeding.
The post Verbod Frontnacht ongegrond, IJzerwake eist schadevergoeding: “Preventieve censuur is verleden tijd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Reconstructie dood Annie De Poortere gestart zonder verdachte

Na bijna dertig jaar hopen de nabestaanden en speurders eindelijk antwoorden te vinden in de moordzaak rond Annie De Poortere want vandaag vindt er een reconstructie plaats over die fatale zaterdag in 1994. Al zal de reconstructie plaatsvinden zonder verdachte, want Hans D. stuurt zijn kat.

Lees meer »

Doelman Miguel De Block (KFC Heist A – 2A) hoopt op deugddoende zege: “Zitten in het hoekje van de slagen”

De competitie startte niet onaardig voor de jongens van coach Geert Versavel. Een puntendeling tegen Eendracht Hooglede deed het beste verhopen. Daarna werd de kustformatie met de neus op de feiten gedrukt: twee opeenvolgende verplaatsingen, naar Meulebeke en Ruddervoorde, leverden nul punten op, gepaard gaand met zeven tegentreffers.
The post Doelman Miguel De Block (KFC Heist A – 2A)

Lees meer »