Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Jonas (27)

De politie en Cel Vermiste Personen hielden dinsdagmiddag een nieuwe grote zoekactie naar de vermiste 27-jarige Jonas Heggermont. Tijdens die zoektocht is een levenloos lichaam gevonden in een vijver. Het lichaam kon nog niet geïdentificeerd worden.

 

Meer krantenkoppen in België

Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem

Op zaterdag 13 juli vindt de 44ste editie van Volksfeesten Kooigem plaats op Kooigemplaats. “Dit belooft een spetterend muzikaal evenement te worden met een schitterende line-up van artiesten uit diverse genres”, zegt voorzitter Jean-Pierre Duprez.
The post Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Honderden mensen in tranen tijdens afscheid van Délano (1), die verdronk in tuin: “Je was een lachebekje en het zonnetje in huis”

Honderden mensen namen woensdagmiddag afscheid van de kleine Délano. De jongen had eind juli twee jaar moeten worden, tot begin juli het noodlot toesloeg en hij verdronk in een zwembad in de tuin. Niemand hield het droog tijdens de plechtigheid. “De dag dat ik jou voor het eerst in mijn armen sloot, was ik op slag verliefd”, klonk het bij

Lees meer »

Diamant voor Dirk en Agnes uit Izegem

Dirk Werbrouck (84) en Agnes Dedeurwaerder (82) uit de Baronielaan werden in het stadhuis van Izegem ontvangen naar aanleiding van hun diamanten huwelijksjubileum.
The post Diamant voor Dirk en Agnes uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugse Kinderkrak Arthur Defour ontvangen in stadhuis door Burgemeester

Vrijdagvoormiddag werd Arthur Defour (15), die in april van Krant van West-Vlaanderen de titel van Kinderkrak van Brugge kreeg, door burgemeester Dirk De fauw ontvangen in het stadhuis. De jongeman die in opleiding is bij de jeugdbrandweer hielp vorig jaar de spuitgasten bij een woningbrand in zijn buurt.
The post Brugse Kinderkrak Arthur Defour ontvangen in stadhuis door Burgemeester

Lees meer »

Wie op Wimbledon wil schitteren, moet kunnen wachten

Het is een onderbelicht maar kenmerkend aspect van tennis: het vele wachten. Op een regenbui, op de service van je tegenstander, op de partij die voor de jouwe staat gepland. Op Wimbledon is het niet anders.“Ga niet tennissen als je niet van wachten houdt”

Lees meer »

De aftelkalender wordt dunner

De aftelkalender wordt dunner en dunner. Nog exact twee weken en dan worden de Olympische Spelen ein-de-lijk op gang geschoten. En het is hier de laatste weken al veel gezegd en geschreven, maar wat een prachtige Spelen kunnen het worden voor onze West-Vlamingen. Dat Emma Meesseman en haar West-Vlaamse Cats (wel spijtig van de niet-selecties
The post De aftelkalender

Lees meer »

Buurtfeest in de Graanstraat in Meulebeke

De Berenfeesten vormden het ideale moment voor het college van burgemeester en schepenen om de bewoners van de nieuwe wijken in Meulebeke een bezoek te brengen.
The post Buurtfeest in de Graanstraat in Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook broer van Viviane overleed toen parachute dichtklapte: “Hij stortte te pletter voor de ogen van duizenden toeschouwers”

Het ongeval met de parachute in Schaffen haalt nare herinneringen bij Viviane Jajor (54) naar boven. Ruim twintig jaar geleden stortte haar broer Erik, paracommando en dus professioneel springer, neer nadat zijn parachute dichtklapte door een hevige windstoot. “Ik leef mee met de familie van de verongelukte vrouw en de gewonde instructeur.”

Lees meer »

Proces tegen Sven Pichal meteen uitgesteld tot na de zomervakantie

Het proces tegen ex-radiopresentator Sven Pichal, dat normaal gezien vandaag van start zou gaan met een inleidende zitting, is uitgesteld naar september. De advocaten van Pichal hebben om extra tijd gevraagd tot na de vakantieperiode. De advocaten overwegen ook om de zaak achter gesloten deuren te laten behandelen, zonder pers en publiek. Pichal wordt vervolgd voor het bezit en de

Lees meer »