Niet iedereen kwam met goede bedoelingen naar opening brasserie The Lemon: jassen en truien gestolen

Het openingsweekend van brasserie The Lemon op de hoek van de Wervik- en Ieperstraat in Menen ging gepaard met een grote opkomst. Helaas kwam niet iedereen met goede bedoelingen want er werden jassen en truien gestolen. Niemand neemt de nieuwe uitbaters Katia en haar broer Pieter Dezutter evenwel iets kwalijk.

Voor alle duidelijkheid: de nieuwe uitbaters treft alvast geen schuld. Zo’n laffe daad is voor hen tijdens een anders heel geslaagd openingsweekend alvast niet leuk. “We vinden het ook heel vervelend dat dit gebeurd is. We zullen kijken voor maatregelen zodat zoiets in de toekomst niet meer voorvalt”, reageren de uitbaters op Facebook.

Nog geen aangifte

Bij de lokale politie Grensleie heeft tot op heden nog niemand melding of aangifte gedaan van diefstal van een trui of jas. Tijdens het openingsweekend zorgden enkele dj’s en coverband Fijnkost voor de muziek. De aanwezigen kregen proevertjes voorgeschoteld.

The post Niet iedereen kwam met goede bedoelingen naar opening brasserie The Lemon: jassen en truien gestolen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Oekraïne blaast enorm munitiedepot op in Rusland: aardbeving waargenomen van 3.2 op schaal van Richter, rookpluim te zien tot in ruimte

Oekraïne is er met drones in geslaagd om een munitiedepot van vijf vierkante kilometer groot op te blazen in Rusland. Volgens experts gaat het om de grootste aanval in zijn soort sinds het begin van de Russische invasie. Beelden tonen een reeks gigantische ontploffingen. Die waren zo hevig dat in de buurt verschillende aardbevingen werden waargenomen, met een waarde tot

Lees meer »

Platinum voor Lucien en Roza

Een platina huwelijk of 70 jaar huwelijkstrouw is ook in de gemeente Oostrozebeke een zeldzaamheid. Deze stunt viel te beurt aan Lucien Baert (93) en Roza Cuypers (90) uit de Wielsbekestraat. Met een beetje hulp slaagden de jubilarissen erin om dit te vieren op het gemeentehuis, waar ze werden uitgenodigd voor een officiële receptie.
The post Platinum voor Lucien

Lees meer »

Verdachte van steekpartij in Oostende geïdentificeerd

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.

Lees meer »

Stadsbestuur van Menen neemt afscheid van 14 collega’s tijdens pensioenfeest: “Nu is het tijd om volop te gaan genieten van het leven”

Pensioen? Het is een feestelijk moment en betekent voor heel wat mensen de start van een nieuw hoofdstuk in het leven. Ook binnen de kringen van het stadsbestuur van Menen wordt dergelijk moment in de verf gezet. Zo werd in wzc Adante op toepasselijke manier afscheid genomen van veertien werkkrachten, die zich nu volop in het leven zullen kunnen storten.<br

Lees meer »

Plaatsverboden tegen veroorzakers van overlast in Oostende werpen hun vruchten af: “Samen zorgen we voor een veilige stad”

Afgelopen zomer diende tegen zeven verschillende personen een plaatsverbod te worden uitgevaardigd nadat ze herhaaldelijk voor overlast zorgden nabij de Drie Gapers en Venetiaanse Gaanderijen in Oostende.
The post Plaatsverboden tegen veroorzakers van overlast in Oostende werpen hun vruchten af: “Samen zorgen we voor een veilige stad” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dam in Polen dreigt te overstromen: “Laatste kans om te evacueren” – Storm Boris eist vijf levens in Roemenië, bergwandelaar in Oostenrijk bedolven door lawine

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en Polen, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland bereiden zich voor op het hoge water. Volg

Lees meer »

“De mensen zijn veel te veel gewoon van hem”: ex-keepers over het belang van Simon Mignolet, straks weer Clubs talisman?

Met twee clean sheets en een handvol topsaves zette good old Club Brugge-doelman Simon Mignolet (36) aan de vooravond van de Champions League de puntjes op de i. Ex-doelmannen Dany Verlinden en Frank Boeckx over het belang en de waarde van ‘Big Si’ voor blauw-zwart. “Kritiek geven is gemakkelijk, maar je moet ook kijken naar wat iemand al bewezen heeft.”

Lees meer »

Baby van vier maanden overleden in Avelgem: vader (29) opgepakt

Een 29-jarige vader uit Avelgem is gearresteerd op verdenking van het schudden van zijn vier maanden oude baby, die maandag is overleden. Het jongetje werd zondag opgenomen in AZ Groeninge, Kortrijk, met ernstige symptomen van het shaken baby-syndroom. Hij werd onmiddellijk overgebracht naar het UZ in Gent, waar de politie en het parket werden ingelicht.

Lees meer »