Zelensky’s adviseur geeft toe dat Oekraïens tegenoffensief moeizaam verloopt: “Het gaat niet zoals verwacht”

Het Oekraïense tegenoffensief verloopt niet zoals verwacht. Dat heeft Mykhailo Podoliak (51), een adviseur van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky toegegeven. Volgens Podoliak heeft Oekraïne dringend bijkomende middelen, waaronder langeafstandsraketten en drones, nodig. De adviseur benadrukt echter dat ook de Russische successen op zich laten wachten. 

Meer krantenkoppen in België

Portland-zanger Jente Pironet tovert ‘Don’t stop believin” om tot Warmste Week-themalied: “Blijf altijd geloven”

Jente Pironet, de zanger van Portland, heeft speciaal voor De Warmste Week een intieme cover gemaakt van ‘Don’t stop believin” van Journey. In tijden van eenzaamheid is het belangrijk om te blijven geloven in jezelf, zet Pironet met zijn cover het jaarthema van de solidariteitsactie kracht bij. "Want eenzaamheid zit in elke hoek", vertelt hij bij MNM.

Lees meer »

Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd

Ria Mullebrouck en Marc Carrein werden ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis. Ook Dina Vankeirsbilck, de 97-jarige moeder van Ria, was aanwezig. Na de gemeentelijke receptie vierden ze samen met de familie verder in Brasserie Sublime in Rumbeke.
The post Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd appeared first

Lees meer »