Staande ovatie voor ‘De Mugge Van Brugge’ in Zeebrugge: “Tot volgend jaar in het Concertgebouw”

Aan iedere “weireldtournee” komt een einde. Ook komt er dus een einde aan de Brugse Eindejaarconference, die maar liefst zeven keer halt hield in en rond het mooie Brugge.

Kevin Rombaux, beter bekend als ‘De Mugge Van Brugge’, kende een schitterende start van het nieuwe jaar. Zijn Brugse Eindejaarsconference was een groot succes en raakte de harten van het publiek. Met maar liefst 7 uitverkochte shows genoten de inwoners van Brugge op voortreffelijke wijze van een kostelijke dosis amusement en humor. De Mugge zijn carrière is nu echt wel gelanceerd, hopen we. Met uitverkochte zalen zoals De Stadsschouwburg is hij op weg om de grootste Brugse comedian te worden allertijden. Wij mochten gaan kijken naar zijn allerlaatste voorstelling in Zeebrugge. We hebben gelachen. Hoe hij simpel en hoe hij de Brugse actua voorlegde, deden hem niet veel mensen na. De Mugge maakte er ook een interactieve show van, waardoor mensen uit het publiek hem zaken konden vertellen. Bij de vraag: “Als er ooit een Brugse Canon zou bestaan, welke Brugse zaken moeten er dan zeker in?” waarop een dame héél enthousiast reageert: “Dat ‘De Mugge Van Brugge’ ieder jaar moet terug komen naar Zeebrugge.”

Voor wie’De Mugge Van Brugge’ heeft gemist dit jaar, niet getreurd! Volgend jaar geeft de Brugse komiek een eindejaarconference in het concertgebouw. Een niet te missen happening. Zet alvast 2 januari 2025 met rood in jouw agenda. (PADI & Mervyn)

The post Staande ovatie voor ‘De Mugge Van Brugge’ in Zeebrugge: “Tot volgend jaar in het Concertgebouw” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Overlever’ van seksueel misbruik in de kerk Aline (58) over ontmoeting met de paus: “Moeten zelf kunnen beslissen wie hem mag spreken”

Vandaag was er een overleg tussen vertegenwoordigers van de katholieke kerk en 34 slachtoffers van seksueel misbruik binnen de kerk, onder wie de 58-jarige Aline. Ze hadden het over wie van hen de paus mag ontmoeten tijdens zijn bezoek aan ons land eind september, maar een beslissing is er nog niet. Aline vindt dat de ‘overlevers’ zelf mogen beslissen over

Lees meer »

Aantal reservisten bij Defensie schiet de hoogte in

Het aantal sollicitanten voor reservist bij het leger ligt dit jaar al 68 procent hoger dan vorig jaar. Dat blijkt uit een voorlopige balans van Defensie. Voor volgend jaar worden er opnieuw 1.050 gezocht. Defensie maakt donderdag de personeelsplannen voor volgend jaar bekend. Het leger gaat op zoek naar 2.500 actieve militairen, 960 burgerpersoneelsleden en 1.050 reservisten.

Lees meer »

ONS RAPPORT. “Hij kreeg de volle laag van De Bruyne toen hij niet goed doordekte”: drie mindere Duivels, twee keer 7 op 10

Geen cadeau voor de Rode Duivels in Hongarije, een match zonder publiek tegen Israël. Niet de minste beleving in de tribunes en dat weerspiegelde zich ook lang op het veld. Gelukkig volgde er een tweede helft met veel meer animo, al konden slechts twee spelers zich onderscheiden. Drie Duivels moeten het stellen met een vijfje. Ons rapport.

Lees meer »

Hierop lopen de Vlaamse onderhandelingen tijdelijk vast, maar er is één reden om te denken dat het binnenkort toch nog lukt

Vijf weken voor de lokale verkiezingen is het steeds moeilijker om toegevingen te doen en onpopulaire maatregelen te verkopen. En dus krijgt ook het tweede compromisvoorstel van Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) een onvoldoende van CD&V en Vooruit. Ze zien te weinig extra investeringen. Toch is er één goede reden waarom we binnenkort wél een nieuwe Vlaamse regering krijgen. Van

Lees meer »

Deze West-Vlamingen kleurden 30 jaar Blokken

Op donderdag 5 september mag Blokken 30 kaarsjes uitblazen. Na 6.417 afleveringen, 8.350 kandidaten en 225.000 quizvragen heeft het programma op VRT nog niets aan populariteit ingeboet. Wij blikken terug met enkele opvallende West-Vlaamse kandidaten en opmerkelijke cijfers.
The post Deze West-Vlamingen kleurden 30 jaar Blokken appeared first on KW.be.

Lees meer »

“596 krijgsgevangenen gruwelijk mishandeld en vermoord in één week tijd.” Zo gingen de Russen tekeer bij hun vorige verovering van Pokrovsk

Het zal wellicht niet lang meer duren vooraleer de Russen binnentrekken in Pokrovsk, de grootste Oekraïense stad die ze dan veroveren sinds de val van Bachmoet. De vorige keer dat ze dat deden — in de Tweede Wereldoorlog — begingen de Russen daar een vreselijke slachtpartij. En niet alleen tegen Duitse soldaten. De eenheid die dat deed, bestaat nog steeds.

Lees meer »

“Mijn laatste klant was halve eeuw geleden ook mijn eerste klant”: Kapster Nelly gaat na 51 jaar op pensioen

Twee dagen voor haar 70ste verjaardag sneed kapster Nelly het haar van haar laatste klant. Met pijn in het hart, want al meer dan 50 jaar komen veel Lichterveldenaren en niet-Lichterveldenaren bij haar langs.
The post “Mijn laatste klant was halve eeuw geleden ook mijn eerste klant”: Kapster Nelly gaat na 51 jaar op pensioen appeared first on KW.be.

Lees meer »