RECONSTRUCTIE. Het was wachten op fout van Dupé om hem te passeren: hoe Anderlecht zélf zijn keepersprobleem creëerde

Kasper Schmeichel, de nummer één die onder vuur ligt, en Maxime Dupé, de nummer twee die de club alweer wil verlaten. Een dikke week voor het sluiten van de transfermarkt zit Anderlecht met een keepersprobleem. Eentje dat Fredberg en co zelf in de hand hebben gewerkt. Een inschatting van de situatie. 

Meer krantenkoppen in België

Jean-Pierre (72) straks voor de 33ste keer voorzitter van een stembureau: “Bij elke verkiezing present”

Jean-Pierre Deraeve sloeg sinds 1971 nog nooit een verkiezing over als voorzitter van een stembureau. Ook bij de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 13 oktober tekent hij opnieuw present. Hij zegt door te zullen gaan zolang zijn gezondheid het toelaat en zolang hij iets aan de maatschappij kan bijdragen.
The post Jean-Pierre (72) straks voor de 33ste keer voorzitter van

Lees meer »

CEO van Delhaize belooft pittige onderhandelingen met producenten: “De prijzen van deze producten moeten zakken”

Anderhalf jaar nadat de storm rond de zelfstandige overnames van 128 Delhaizes is losgebarsten, spreekt CEO Xavier Piesvaux (57) voor het eerst. Over de omzetcijfers en ontslagen, maar ook over wat er voor jou als consument zal veranderen. “Een aantal producten zal volgend jaar goedkoper worden.” Aan HLN legt hij uit om welke producten het gaat, en hoe hij dat

Lees meer »

Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet dat hij zo grappig kon zijn”

In de bioscoop loopt vanaf woensdag 18 september de film ‘Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme’. De indringende documentaire over de befaamde Oostendse zanger en volksheld werd ingeblikt door Kristof Michiels, tot voor kort bekend als 4T4 bij ‘t Hof van Commerce. “Eigenlijk heeft deze film zichzelf gemaakt.”
The post Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »