Hoofdeconoom van Belfius Véronique Goossens: ‘Consument is in januari wat pessimistischer maar blijft consumeren’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin: geen bemiddelaarsrol voor Turkse president Erdogan in oorlog met Oekraïne

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft tegen de Russische president Vladimir Poetin gezegd dat hij wil bemiddelen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Het Kremlin ziet dat echter niet zitten, zo meldt een woordvoerder van het Kremlin. En de Russische nucleaire waakhond Rosatom beschuldigt Kiev ervan een droneaanval te hebben uitgevoerd op een onderstation van de kerncentrale van

Lees meer »

Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf al vijftig zwarte gordels gevormd”

Shihan of grootmeester. Deze eretitel kreeg Rudy De Klerck voor zijn inzet in meer dan 63 jaar voor Aikido en andere Budosporten. “De grootste beloning die je in deze discipline kan verkrijgen. Omdat er momenteel in Vlaanderen slechts drie Shihan zijn, krijgt deze titel nog extra uitstraling.”
The post Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf

Lees meer »

Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter politieke loopbaan: “De cirkel is nu mooi rond”

Geen Kortemarkenaar die Rik Waeyaert niet kent. Hij is niet alleen al meer dan 35 jaar politiek actief in de gemeente, maar is ook voor iedereen het ACV-gezicht van de Kortemark. Rik staat in september voor zijn laatste politieke wapenfeit: cc De Beuk officieel openen.
The post Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter

Lees meer »

Brand in opvangcentrum Fedasil: 26-jarige Palestijn opgepakt voor brandstichting

De hulpdiensten snelden vrijdagvoormiddag naar het opvangcentrum van Fedasil in het West-Vlaamse Poelkapelle na een melding van brand. Eén persoon werd preventief afgevoerd ter controle naar het ziekenhuis. Een deel van het gebouw is onbewoonbaar verklaard, voor de bewoners wordt een noodopvang gezocht. De politie arresteerde een 26-jarige Palestijn voor brandstichting.

Lees meer »