22 unieke auto’s duiken na tien jaar op in oud pakhuis in Brussel: “Goud op wielen”

Unieke oldtimers die gevonden worden in een schuur of loods zijn meestal in slechte staat omdat ze aangetast zijn door de natuurelementen. Maar niet deze collectie die in een Brussels pakhuis stond. Dat maakte ze zo uniek. De 22 bolides zijn miljoenen euro waard.

 

Meer krantenkoppen in België

Johanna en Alex zijn een gouden paar

Ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Alex Barra (72) en Johanna Korber (70) door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. Ze trouwden in Waregem op 27 september 1974. Alex werd geboren in Zulte op 16 juni 1952. Johanna zag het levenslicht in Waregem op 16 februari 1954. Ze hebben twee kinderen: Davy en Nicky,
The post Johanna en

Lees meer »

Real Madrid pikt opnieuw aan met een zege: Villarreal gaat strijdend ten onder in Bernabéu, pijnlijke blessure Carvajal schrikt slotfase op

De Champions League-nederlaag tegen Lille is doorgespoeld. In eigen huis had Real Madrid de nodige moeite met Villarreal, maar doelpunten van Frederico Valverde en Vinicius Junior volstonden om de drie punten thuis te houden. Het voetbal was weliswaar allesbehalve wervelend. Dani Carvajal werd in het absolute slot weggedragen met een ogenschijnlijk zware blessure.

Lees meer »

Districtsburgemeester Berendrecht-Zandvliet-Lillo sluit coalitie met Vlaams Belang niet uit, De Wever reageert: “Praten met Vlaams Belang mag, besturen niet”

Carl Geeraerts (N-VA), districtsburgemeester van Berendrecht-Zandvliet-Lillo, sluit een coalitie met Vlaams Belang niet uit. Dat zei hij in een debat op VTM. Partijvoorzitter Bart De Wever reageert: "Geen enkele lokale afdeling wilde samen besturen met extremisten. We hebben klare afspraken gemaakt, en iedereen zal zich daar aan houden."

Lees meer »