Gilles Van Hoof gelooft in goede afloop voor Nieuwkerke

SK Nieuwkerke ging in de tweede provinciale B op bezoek bij Beveren-Leie, de nummer twee. De ploeg van Patrick Van Hoof keerde terug met een punt.

“Een correct resultaat als je de hele match bekijkt. Met wat geluk winnen we, maar evengoed konden we er verliezen. De beide keepers speelden een sterke match”, analyseert Gilles Van Hoof. “Vooraf teken je voor een punt bij de tweede. We hebben de punten nodig en ik denk dat we tegen veel ploegen die broodnodige punten kunnen pakken. Het ligt allemaal heel dicht bij elkaar in deze spannende reeks. We komen van ver terug en staan nu 13de. Ik geloof in een goede afloop. De ploeg hangt goed aaneen en iedereen werkt keihard. Ook naast het veld is er een aangename sfeer. Het is hier een echte familieclub.”

Thuis tegen Moorsele

“Onze volgende opdracht is tegen Moorsele. In de heenronde werd het een spectaculaire 3-3. Hopelijk kunnen de punten zondag in Nieuwkerke blijven.” Gilles is dit jaar nieuw bij SK Nieuwkerke. Voordien was hij actief bij KSV Roeselare, Wevelgem en vorig seizoen bij EVC Beselare. De 24-jarige Lauwenaar startte het seizoen onder trainer Eddy Verbeeck, maar intussen is zijn vader Patrick de hoofdtrainer. “Toen ik bij de U8 in KSV Roeselare speelde, zat ik bij de B’s en trainde papa de A-ploeg. Toen kreeg ik al meermaals training van mijn pa. Het is wel speciaal, maar bij SK Nieuwkerke is het mijn coach. Naast het veld is het mijn vader en ik kijk wel naar hem op. Bovendien hebben we een uitstekende band.” Gilles is van nature een aanvaller, maar staat nu achterin. “Bij Beselare moest ik depanneren achterin en daar heb ik mijn plezier in gevonden. Dit seizoen mocht ik al veel spelen en ik zie dan ook geen enkele reden om niet bij te tekenen. Volgend seizoen zal ik dus opnieuw de kleuren van SKN verdedigen”, geeft Gilles nog mee, die werkt als magazijnier bij Autohandel Didier. (API)

Zondag 21 januari om 14.30 uur: SK Nieuwkerke KSV Moorsele A.

The post Gilles Van Hoof gelooft in goede afloop voor Nieuwkerke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter

Jerben Clabau gooide onlangs weer hoge ogen na zijn winst tijdens de Nacht van Vlaanderen. Komend weekend doet hij mee aan het PK meerkamp in Ieper en hij wil ook graag nog het clubrecord op de 800 meter aanvallen.
The post Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Vlaanderen Muziekland’ trekt ook deze zomer rond in Vlaanderen én komt één keer naar… Nieuwpoort!

De zomermaanden staan steevast gelijk aan talloze, populaire muziekevenementen en -programma’s. Vorig jaar maakte ‘Vlaanderen Muziekland’ – toen exact negen jaar na de laatste uitzending – daar deel van uit. En hoe! Maar liefst 50.000 muziekliefhebbers over geheel Vlaanderen konden genieten van een sterk staaltje muzikaal talent én een magnifieke productie. Ook dit jaar kan Vlaanderen Muziekland niet ontbreken en

Lees meer »

Overweeg openbaar vervoer of de fiets en volg strikt de route-info op parkeertickets: zo raak je in het festivalpark in Werchter 

Festivalorganisator Live Nation en de lokale politie roepen iedereen die naar Bruce Springsteen of Rock Werchter gaat op om zo veel mogelijk de fiets of het openbaar vervoer te gebruiken. Door de aanhoudende regen is maar 70% van de parkings in de omgeving van Werchter beschikbaar. Wie al een parkeerticket heeft gekocht, kan dat zeker gebruiken. "Maar we vragen mensen

Lees meer »

Na Middelkerke opent ijssalon Missault nu ook een vestiging in Westende-Bad: “Alles is puur en ambachtelijk, volgens de recepten van 1945”

De Zeedijk in Westende-Bad is een nieuwe, zoete trekpleister rijker. Onlangs openden Annelies Thomaes (29) en haar partner Simon Ronse (32) hun tweede ijssalon onder de naam ‘Missault’ op de Koning Ridderdijk 28. Voor het koppel is dit, na het succes van hun eerste zaak in Middelkerke – gelegen aan Zeedijk 60 – al hun tweede zaak aan de kust.<br

Lees meer »

Eva De Bleeker dan toch kandidaat-voorzitter Open VLD

Vlaams Parlementslid Eva De Bleeker is dan toch kandidaat om de nieuwe voorzitter van Open VLD te worden. Dat heeft ze gezegd bij VTM Nieuws. “We moeten de partij weer op de rails krijgen. Goed linken met de afdelingen en zien dat de neuzen in dezelfde richting zitten.”

Lees meer »