YouTube-fenomeen Average Rob gaat op zoek naar Kevin De Bruyne 2.0: “Het ergste is dat ik die revalidatie niet eens zo erg vond”

Een YouTuber die het van zijn flitsende filmpjes en straffe stunts moet hebben, stapt even uit zijn comfortzone. Average Rob wordt voor één dag sportjournalist en duikt in de diepte met de ‘Beste Belgische voetballer in het Buitenland’. Een losse babbel over de nieuwe Kevin De Bruyne (32), de mentale rust die hij vond tijdens de revalidatie bij Manchester City, zijn drie kinderen en de volgende generatie Rode Duivels. “Ik ben al blij wanneer ik ‘s ochtends een zes op de klok zie.” 

Meer krantenkoppen in België

Misnoegde werknemers verzamelen aan Audi-fabriek: blokkade gaat voort, personeel wordt niet meer betaald

Enkele tientallen arbeiders van de Audi-fabriek in Vorst stonden deze ochtend opnieuw buiten aan de hoofdingang van de site aan de Brits Tweedelegerlaan. Dat bevestigde vakbondsafgevaardigde Ludovic Pineur aan Belga kort voor 6 uur. De vakbonden zijn van plan om een gerechtsdeurwaarder te laten komen om de sluiting van de fabriek vast te stellen. Dat liet een andere vakbondsbron weten.

Lees meer »

Dochter (45) Dominique Pélicot doet vader breken in rechtszaal: “De man in wie ik het volste vertrouwen had, fotografeerde me naakt”

Op de vijfde dag van het proces tegen Dominique Pélicot (71), de Fransman die zijn vrouw tien jaar lang drogeerde en door vreemde mannen liet verkrachten, heeft zijn dochter de rechtszaal toegesproken. De 45-jarige Caroline Darian (een pseudoniem, red.) noemde haar vader “ongetwijfeld een van de ergste seksuele roofdieren van de afgelopen twintig jaar”. Naast haar moeder Gisèle (72) was

Lees meer »

Onvergetelijke dief krijgt dan toch geen strengere celstraf

Een 33-jarige dief uit Blankenberge is ook in beroep veroordeeld tot twee jaar en tien maanden cel voor een reeks diefstallen en inbraken in Blankenberge en Brugge. Omdat hij de straffen blijft opstapelen, had het openbaar ministerie vijf jaar gevraagd, maar daar ging het hof niet op in.
The post Onvergetelijke dief krijgt dan toch geen strengere celstraf appeared

Lees meer »

Nederlands koppel dat hoteldrama in Duitsland overleefde, vertelt nu over tweede wonder: “Vijf minuten voor instorting vertelde ik Mark dat ik zwanger was”

Het waren beelden die exact een maand geleden zo naar de keel grepen: een Nederlands peutertje (2) en zijn jonge mama (23) die na 10 uur levend van onder het puin van een ingestort hotel in Duitsland werden gehaald. Ze hadden het wonderwel gered dankzij een deur die op hen was gevallen. Later werd ook vader Mark (26) vanonder het

Lees meer »

Izegem lanceert reeks digitale maatregelen

De stad Izegem neemt een reeks initiatieven om meer inwoners digitaal te ondersteunen. Onder de noemer ‘Spreek jij al digitaal?’ gaat de stad de strijd aan met de digitale kloof en maakt ze inwoners wegwijs in de digitale wereld. Dat wil ze doen met toegankelijke digipunten, een breed aanbod digilessen en specifieke digihulp.
The post Izegem lanceert reeks digitale

Lees meer »

Groen neemt plannen nieuwe verkaveling tussen Grote Hulststraat en Stoktmolenstraat op de korrel: “Er is nu al zo weinig groen in Tielt”

Er komt een (kleine) nieuwe verkaveling met 23 woningen in het groene binnengebied tussen de Grote Hulststraat en de Stoktmolenstraat in Tielt. De omgevingsvergunningsaanvraag daarvoor werd donderdag goedgekeurd door de gemeenteraad, al had An Vanden Bussche van oppositiepartij Groen daar bedenkingen bij.
The post Groen neemt plannen nieuwe verkaveling tussen Grote Hulststraat en Stoktmolenstraat op de korrel: “Er is

Lees meer »