Familie kan eindelijk afscheid nemen: volgende zaterdag uitvaart van Tineke, die stierf in Thailand

Vijf dagen nadat Tineke Verhelst (41) uit Koekelare overleed op vakantie in Thailand, kan haar familie eindelijk een begrafenis plannen. Die vindt plaats op zaterdag 27 januari in de Sint-Martinuskerk in Koekelare.

Tineke Verhelst (41), telg van een bekende ondernemersfamilie uit Koekelare, overleed zondag op vakantie in het Thaise vakantieparadijs Phuket. Haar vriend Hans vond haar levenloos in het zwembad, wellicht werd een hartkwaal haar – net als haar broer Peter amper 3,5 jaar geleden – fataal.

“We willen Tineke nu vooral zo snel mogelijk terughalen”, reageerde haar zus Joke emotioneel. Maandag vond nog een autopsie plaats, die uitsluitsel moet geven over de precieze doodsoorzaak. Daarna heerste veel onduidelijkheid over de repatriëring van het lichaam van de vrouw naar ons land. “Zolang Tineke niet terug is, kunnen we niet beginnen rouwen. We kunnen met moeite geloven dat ze er niet meer is…”

Die duidelijkheid is er nu dus wel, want de familie kondigde vrijdagavond op Facebook aan dat de begrafenis plaatsvindt op zaterdag 27 januari om 10.30 uur in de Koekelaarse Sint-Martinuskerk. Na de plechtigheid krijgt Tineke haar laatste rustplaats op begraafplaats De Warande, bij haar broer Peter.

The post Familie kan eindelijk afscheid nemen: volgende zaterdag uitvaart van Tineke, die stierf in Thailand is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Erik ten Hag verlengt tot 2026 bij Manchester United

Erik ten Hag (54) blijft tot 2026 coach van Manchester United. Lang was er onduidelijkheid of de Nederlander zou aanblijven, maar nu weet hij wat hem te doen staat: “We moeten nog heel hard werken om het niveau te bereiken dat van Manchester United wordt verwacht.”

Lees meer »

Brandweer rukt uit om brandende takken in stadspark van Veurne te blussen

De brandweer moest donderdagmiddag uitrukken voor een brand in het stadspark aan het Heldenplein in Veurne. Passanten hadden rond 16 uur 45 gezien hoe een hoopje dode takken aan de rand van het park in brand stonden, wat gepaard ging met een felle rookontwikkeling. Brandweerlieden van Veurne en Koksijde snelden ter plaatse en konden de
The post Brandweer rukt

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit is hoe de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen hun slachtoffers om de tuin leidden: “Nu is het moment om te kopen!”

“Hoe kon ik daar toch intrappen?” Dat vragen talloze slachtoffers zich af nadat ze investeerden in frauduleuze bedrijfjes en bedenkelijke cryptomunten van ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen. Van ‘Nanocoin’ tot ‘Crypto888’, het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt nu alle gevallen. Wij konden honderden berichten, gesprekken en presentaties inkijken en zagen hoe Stijn V. en co te werk gingen: van de

Lees meer »

Personages populaire game ‘Animal Crossing’ brengen eilandleven naar SEA LIFE Blankenberge: “We verwachten hierdoor heel wat extra bezoekers”

Vanaf 10 juli kunnen bezoekers van SEA LIFE Blankenberg het zeeleven ontdekken door de ogen van diverse personages uit de game ‘Animal Crossing: New Horizons’ die sinds de lancering in maart 2020 al meer dan 45 miljoen spelers heeft bereikt. Door de exclusieve samenwerking met Nintendo is het dierenpark een van de vier Europese locaties die deze beleving tot 31

Lees meer »

Twee Belgische verdachten van moord op Vlaams koppel op Tenerife kunnen binnenkort aan Spanje worden overgeleverd

De Brusselse raadkamer heeft het Europees aanhoudingsbevel uitvoerbaar verklaard tegen de twee verdachten die in België zijn opgepakt in het onderzoek naar de verdwijning van Marc Olbrechts (71) en de dood van Laura Trappeniers (67) op het Spaanse eiland Tenerife. Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23) kunnen binnenkort dus aan Spanje worden overgeleverd. Woensdag raakte bekend dat

Lees meer »

Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem

Besox wordt de nieuwe naamsponsor van Besox Handbalclub Izegem. Besox werd twee jaar geleden in één klap hoofdsponsor van de club en heeft extra inspanningen geleverd om volgend seizoen ook naamsponsor te worden.
The post Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »