Padel Preneur introduceert de allereerste exclusieve padel community voor ondernemers

Padel Preneur, opgericht door Xan Debaenst en Olivier Decapmaker, lanceert vanaf 23 april hun eerste, unieke concept: Padel & Dine. “De bedoeling is om de combinatie van padel plezier en business netwerk opportuniteiten te stimuleren”, aldus het ondernemend duo.

Xan Debaenst en Olivier Decapmaker introduceren de allereerste exclusieve community voor ondernemers met een passie voor padel. Gedurende de periode van april tot oktober, met als start 23 april, komen ondernemers zes keer samen op dinsdagavond op verschillende West-Vlaamse padelclubs voor het unieke concept Padel & Dine. “Tijdens deze avonden staan padellen, netwerken en dineren centraal. De bedoeling is om de combinatie van padelplezier en business netwerkopportuniteiten te stimuleren. Iedere avond komt er ook een gastondernemer langs die een sterke link heeft met padel en zijn of haar ondernemersverhaal deelt”, legt Xan uit. De ambitie is om een exclusieve, hechte community van een 30-tal ondernemers te creëren.

“Ondernemers hebben vaak, tegen hun eigen wil, de neiging sport op te offeren vanwege drukke agenda’s”, benadrukt Olivier. “Door padel te integreren met netwerken geloven we dat de Padel & Dine-avonden als zeer waardevol ervaren zullen worden en als een niet-te-missen event in de agenda.”

De bezielers van deze community zullen naast de Padel & Dine-avonden ook nog andere concepten lanceren zoals een heus West-Vlaams Padel Kampioenschap voor ondernemers op 30 maart in Garrincha Kortrijk in Heule aan Sportcentrum Wembley en een buitenlandse padelstage. Verder is het hun ambitie om hun concepten ook uit te breiden naar andere Vlaamse provincies.

Wil je meer te weten komen over Padel Preneur en hun activiteiten? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website www.padelpreneur.com.

The post Padel Preneur introduceert de allereerste exclusieve padel community voor ondernemers is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“De Romeo’s mochten alles, wij moesten exclusief werken voor de soap”: waarom Trudy en Pierrot passen voor ‘Familie’-reünie

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op.

Lees meer »

Terugkeer van Nigel Farage schudt Britse verkiezingscampagne door elkaar, maar haalt zijn partij ook veel zetels?

Sinds Nigel Farage enkele weken geleden heeft aangekondigd dat hij deelneemt aan de Britse verkiezingen, gaat zijn radicaal-rechtse partij Reform UK er fors op vooruit in de peilingen. Het ‘Farage-effect’ bewijst dat ‘Mister Brexit’ nog altijd een grote invloed heeft op de Britse politiek. De vraag is of Reform UK die gunstige peilingen zal kunnen verzilveren in een hoog aantal

Lees meer »

Juf Rita met pensioen na 45 jaar Sint-Lodewijksschool in Konterdam: “Het is een roeping, dan hou je dit makkelijk vol”

Volgende maand wordt juf Rita Bourgeois 65 jaar, tijd om met pensioen te gaan na een carrière van 45 jaar als leerkracht in de Sint-Lodewijksschool. Al die jaren stond ze met plezier voor de klas, waar de kinderen haar oogappels waren.
The post Juf Rita met pensioen na 45 jaar Sint-Lodewijksschool in Konterdam: “Het is een roeping, dan hou

Lees meer »

Steeds dezelfde schokkende show, maar toch blijven ze stadions uitverkopen: waarom Rammstein zo populair is

Als straks ‘die Sonne brennt’ over Oostende, wachten de bandleden van Rammstein opnieuw 50.000 vurige fans en vestigen de Duitsers een ongezien record. “Rammstein verkocht in vijf jaar 400.000 tickets in ons land voor dezelfde stadionshow.” Dat terwijl de controverse rond zanger Till Lindeman en vermeend seksueel misbruik nog maar net is gaan liggen en de shockrockers al jaren teren

Lees meer »

Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen: “Interesse wordt elk jaar groter”

In GC De Bunder is de nieuwe cultuurbrochure voorgesteld. De cultuurdienst wist ook voor dit jaar enkele mooie namen vast te leggen. Zo zijn er verschillende theatervoorstellingen, maar komen ook de liefhebbers van comedy volop aan hun trekken. Onder andere Han Solo en Urbanus zakken af naar Moorslede.
The post Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen:

Lees meer »

Appartementsbewoners trekken aan alarmbel: “We worden geterroriseerd door een dealer die minderjarigen aan het werk zet met baseballknuppels”

De bewoners van appartementen in Residentie Dirk Martens in de Aalsterse Raffelgemstraat worden geterroriseerd door een drugsdealer. Er is sprake van geweld, bedreigingen en vandalisme. “Hier moet een einde aan komen of er gebeuren ongelukken”, zegt een van de bewoners. Burgemeester D’Haese (N-VA) belooft alvast verscherpt politietoezicht en gaat samen met de syndicus op zoek naar een permanente oplossing voor

Lees meer »

ZOMERREEKS. Tinne Terneven woont met haar gezin in Toscane: “Ik maak me niet meer druk in kleine dingen, net als een echte Italiaanse”

Op haar 19de trok Tinne Terneven (45) vanuit Schilde naar Italië om vrijwilligerswerk te doen, vandaag organiseert ze in hartje Toscane wandelvakanties en trektochten met ezels. Een klein toeval, want na de geboorte van haar kinderen moest ze haar glamoureuze carrière in de mode opbergen. “Moeders liever aan de haard, zo gaat dat in Italië. Maar dit is ook het

Lees meer »

Na haar ontslag bij ‘Thuis’ duikt actrice Muriel Bats voor het eerst op in seizoensfinale van ‘Familie’

Tussen alle spannende momenten tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’ dook ook een nieuw personage op: tante Georgine. Zij wordt vertolkt door actrice Muriel Bats (56), die eerder ook meespeelde in ‘Thuis’. Opmerkelijk, ook haar nichtje Samira in de VTM-reeks, gespeeld door Belinda Voorspoels, maakte enkele jaren geleden de overstap van ‘Thuis’ naar ‘Familie’.

Lees meer »