Acid op proces gesteund door (spijbelende) fans: “Het is me de strafstudie waard”

YouTuber Acid moet donderdag voor de rechter verschijnen, in de zaak rond het verspreiden van persoonlijke informatie van enkele leden van studentenclub Reuzegom. Voor aanvang van de procesdag werd de jongeman in de rechtbank van Brugge ontvangen door enkele tientallen fans.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw OC geopend in kerk met 24-urenfeest: “We wilden niet kraken”

Kemlis, het nieuw OC in de kerk van Kemmel, opende met 24 uur vol feest, geknutsel, yoga en een nachtelijke quiz en Barbie-film. Zestien feestvierders deden het allemaal en mogen zich voortaan Strafste Kemmelnaar noemen.
The post Nieuw OC geopend in kerk met 24-urenfeest: “We wilden niet kraken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf verkozenen vervangen in gemeenteraad van Hooglede de voorbije zes jaar: Afscheid van burgemeester Rita Demaré kwam onverwacht

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 21 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Hooglede, zetelen er vandaag nog 17 in de gemeenteraad.
The post Vijf verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Israël verklaart VN-topman Antonio Guterres “persona non grata” – Ministerraad bespreekt deze namiddag situatie van Belgen in Libanon

De zuidelijke buitenwijken van Beiroet zijn in de vroege uren van woensdag minstens vijf keer getroffen door Israëlische aanvallen, nadat Iran gisteravond 200 raketten heeft afgevuurd op Israël. Het is momenteel onduidelijk of er slachtoffers gevallen zijn bij de aanvallen van deze ochtend. Het Israëlische leger is Libanon maandag binnengevallen voor een “beperkte grondoperatie”. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog

Lees meer »

LIVE RONDE VAN EMILIA. Krijgen we duel tussen Evenepoel en Pogacar op veeleisend parcours?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Marcel doodgeschoten één dag nadat zijn ex de volledige erfgename werd: proces rond villamoord weldra van start

In november 2017 wordt zakenman Marcel Van Hout met twee kogels afgemaakt in zijn zwaar beveiligde villa in Pelt, in de provincie Limburg. Camerabeelden zijn verdwenen. Inbraaksporen zijn er niet. Wel zijn er twee beschuldigden. Zijn ex en zijn klusjesman. Waarom moest Marcel dood? Vrijdag start het proces van de Peltse villamoord in het Tongerse hof van assisen.

Lees meer »

Zware klap nadat chauffeur de voorrangsregels negeert

Op het kruispunt van de Slijperstraat met de Groenestraat in Oostnieuwkerke kwam het donderdag omstreeks 17 uur tot een zware aanrijding waarbij twee voertuigen betrokken waren. Een van de chauffeurs gaf bij het ongeval geen voorrang.
The post Zware klap nadat chauffeur de voorrangsregels negeert appeared first on KW.be.

Lees meer »