Politiezone Grensleie vat dief van elektrische mountainbike bij de kraag in Wevelgem

Een attente interventieploeg van de politiezone Grensleie heeft de diefstal van een elektrische mountainbike ter waarde van 4.000 euro opgelost.

De dader is zondag in de vooravond in de Lauwestraat in Wevelgem opgemerkt. De patrouille vond de man verdacht, onder meer omdat hij zich opvallend gedroeg met een fiets in de hand. Dankzij de alertheid en doortastendheid van de politie werd later vastgesteld dat het om een gestolen elektrische mountainbike ging.

Fietsregistratie

Tijdens zijn verhoor in het politiebureau bekende de man de diefstal. Omdat de dure mountainbike voorzien was van een fietsregistratie kon de eigenaar worden gecontacteerd. De politie benadrukt dat fietsregistratie een effectief middel is om gestolen fietsen te traceren en terug te bezorgen aan de eigenaars.

De politiezone Grensleie blijft zich inzetten voor een veilige leefomgeving en roept de gemeenschap op om samen te werken in de strijd tegen criminaliteit. “Wij moedigen iedereen aan om verdachte situaties onmiddellijk te melden, zodat wij gezamenlijk kunnen bijdragen aan een veiligere samenleving”, aldus de lokale politie.

The post Politiezone Grensleie vat dief van elektrische mountainbike bij de kraag in Wevelgem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hij is in staat van ontkenning”, zegt VS-correspondent Soenens nu president Biden alleen stap opzij wil zetten op vraag van “Almachtige God”

De Amerikaanse president Joe Biden blijft vasthouden aan zijn kandidatuur voor het presidentschap. Ook in het eerste tv-interview sinds het belabberde debat met Trump gaf hij geen enkele indruk dat hij zal toegeven aan de toenemende druk om een stap opzij te zetten. En dat hij Trump moet laten voorgaan in de peilingen, lijkt hij niet te geloven. "Je voelt

Lees meer »

Vondels vzw opent nieuw huis in Ieperse Witte Huizenwijk

In de Siegenlaan 3 in Ieper opende de vzw Vondels een nieuw huis voor meerderjarige mensen met een beperking of een vermoeden van beperking op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Het gebouw valt op door zijn kleinschaligheid en het maakt deel uit van de Witte Huizenwijk. Vooral dat laatste is een belangrijke troef voor de bewoners.
The

Lees meer »

Website om overal in Vlaanderen aangepaste fiets voor mensen met beperking te huren voorgesteld bij het GielsBos in Lille

Bij zorgvoorziening Het GielsBos in Gierle, bij Lille, heeft G-sport Vlaanderen vandaag een nieuwe website voorgesteld waarop mensen met een beperking overal in Vlaanderen een aangepaste deelfiets kunnen huren. Het GielsBos gebruikt zelf al enkele jaren zulke aangepaste fietsen, en verhuurt die ook via een fietspunt aan andere mensen buiten de zorgvoorziening. Door aan te sluiten bij het online platform,

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf 2 jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Meer nog: zij en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »