Zieke Céline Dion wordt niet gespaard door het leven: “Ik zal de rest van mijn leven rouwen om René”

Acht jaar geleden verloor Céline Dion (55) haar man René Angélil aan keelkanker. Sinds dat grote verlies krijgt de Canadese zangeres de ene klap na de andere te verwerken. Zo wordt haar familie geplaagd door tragedie en gaat haar gezondheid sterk achteruit. ‘Story’ schetst het noodlottige verloop van Célines leven de afgelopen jaren. “Slechts twee dagen na René’s dood verloor ze ook haar broer Daniel aan kanker.” 

Meer krantenkoppen in België

Tweejaarlijkse Duynewake rond de Visserskapel in Bredene: “Kostbare parel als thema”

Op zaterdag 6 juli vindt de tweejaarlijkse Duynewake plaats, inclusief vissersmis en wake aan de vloedlijn. Nieuw dit jaar is dat het christelijke feest, dat afwisselend met het vrijzinnige Feest van de Zeegeus wordt georganiseerd, zich deze keer vooral in het groene decor van de Visserskapel zal afspelen.
The post Tweejaarlijkse Duynewake rond de Visserskapel in Bredene: “Kostbare parel

Lees meer »

Krijgt Gella eindelijk een opvolger? Dit zijn de (medaille)kansen van de West-Vlaamse Olympiërs

19 september 2000 in Sydney: judobrons voor Gella Vandecaveye, amper twee maanden nadat ze de kruisbanden van haar rechterknie scheurde. Vierentwintig jaar later is Vandecaveye – hockeyer Arthur De Sloover behaalde in Tokio goud met de Red Lions – nog altijd de laatste West-Vlaamse individuele medaillewinnares op de Olympische Spelen. Komt daar tussen zaterdag 27 juli en zondag 11 augustus

Lees meer »