“Ik wilde shockeren”: groene goblin op de Emmy Awards gaat viraal

Maandagavond vonden de 75ste Emmy Awards plaats in Los Angeles, de belangrijkste televisieprijzen van het jaar. Voor die speciale gelegenheid haalden Hollywoodsterren alles uit de kast. Zo paradeerden tal van beroemdheden in hun meest glamoureuze outfit op de rode loper. Al ging vooral een groene goblin met de aandacht gaan lopen. 

Meer krantenkoppen in België

Kaartclub De Gemeentehuisvrienden huldigt kampioenen

Kaartclub De Gemeentehuisvrienden heeft zijn kampioenen van het voorbije seizoen gehuldigd. Voor het tweede jaar op rij gebeurde dat tijdens een gezellig feestje in brasserie-tearoom Driekoningen aan de Aartrijkestraat in Torhout. Na een boeiende strijd werd bij de dames Greta Spanhove kampioen en bij de heren Daniël Deklerck. Ze werden door de medekaarters gefeliciteerd en
The post Kaartclub De

Lees meer »

Israël wist exact waar hij zat en hoe groot zijn bunker was: dood van Hezbollah-leider Nasrallah is resultaat van jarenlang inlichtingenwerk

De Israëlische luchtmacht heeft de afgelopen week binnen 36 uur ongeveer 2.000 doelen getroffen in Libanon. Met als kers op de taart de dood van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah (64). Zijn dood en die van andere kopstukken van Hezbollah blijken het resultaat te zijn van jarenlang inlichtingenwerk door de Israëlische geheime dienst.

Lees meer »

Louis Flion lanceert apres-ski song in 2.000 frituren

Met het nieuwe winterseizoen in aantocht, lanceert Louis Flion zijn nieuwe après-ski lied ‘Bitterballen Enne Meter Bier’. Hiervoor kroop hij zelf in de pen én sloot hij een deal met een frituursnack-verdeler. “Mijn bitterballen kan je nu in 2.000 frituren bestellen”, lacht Louis.
The post Louis Flion lanceert apres-ski song in 2.000 frituren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Starter van het jaar OceanBites kweekt zeewier op land: “Beeld van zeewier moet anders”

De start-up OceanBites heeft de award voor Starter van het Jaar gewonnen op de Oostende Awards. Het bedrijf werd twee jaar geleden opgericht door Sander Steenacker en Hendrik Bekaert. OceanBites specialiseert zich in het kweken van zeewier op land. Op de Oosteroever kweken ze zeewier en sinds april wordt het product ook verkocht om te consumeren. De jonge ondernemers zetten

Lees meer »

WHO zet licht op groen voor test om mpox te detecteren

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het licht op groen gezet voor een eerste test om mpox te detecteren. Die moet helpen om de huidige epidemie beter te bestrijden, stelt de organisatie. “Een vroegtijdige diagnose van mpox maakt een snelle behandeling en zorg mogelijk, zo kunnen we het virus onder controle houden.”

Lees meer »

Hoofdaandeelhouder draait geldkraan dicht bij Deinze, CEO stapt op

Tweedeklasser KMSK Deinze zit in financiële moeilijkheden. Hoofdaandeelhouder ACA Football Partners (ACAFP) heeft namelijk besloten de geldkraan volledig dicht te draaien, zo bevestigt de Oost-Vlaamse club maandag via een persbericht. CEO Akihisa Iizuka heeft ook besloten om af te treden uit zijn functie, maar blijft volgens de club echter betrokken bij de club in de rol van “consultant en woordvoerder,

Lees meer »

Laure Verbeke wil burgemeesters uitdagen tijdens unieke sportchallenge

Op maandag 7 oktober wordt sportcoach Laure Verbeke uit Vlamertinge 30 jaar en dat wil ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens de opendeurdag van haar zaak kan je het op sportief vlak opnemen tegen de burgemeesters van Ieper en Poperinge.
The post Laure Verbeke wil burgemeesters uitdagen tijdens unieke sportchallenge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een introverte, maar keiharde werker”: wielermecenas en bekende Jabbekenaar Freddy Casteleyn overleden

Jabbeke moet afscheid nemen van Freddy Casteleyn (81). De voormalige zaakvoerder van Stock Van Houcke en MEZ-motoren is plots overleden aan de gevolgen van een darmoperatie. Hij laat zijn echtgenote Monique, twee dochters en vier kleinzonen na. “Ik kon altijd bij mijn hem terecht voor raad en daad”, reageert zijn broer en Jabbeeks burgemeester Frank Casteleyn.
The post “Een

Lees meer »