Zangeres Angel (42) uit Diksmuide neemt eerste single op

Diksmuide is een zangtalent rijker met zangeres Angel. Achter de artiestennaam schuilt Véronique Salenbien (42), die niettegenstaande ze nu pas een eerste single uitbrengt, al jarenlang in de show- en muziekwereld rondzweeft. “Het is eigenlijk een meisjesdroom om ooit eens een eigen single op te nemen, maar tot hiertoe was het er nog niet van gekomen”, zegt Angel. “Ik heb al heel wat andere artiesten mee helpen promoten via Melinda radio, waar ik 10 jaar lang presentatrice was. Nu wil ik mijn wens om het zelf eens te proberen volbrengen”, vertelt ze.

Véronique is de vriendin van Mike, ook presentator en een vaste waarde als samensteller van de Vlaamse Super 15. Hijzelf nam ook al verschillende singles op onder de naam Ludwig Van en werkte nu met heel veel enthousiasme mee aan de eerste single van zijn vriendin. Eigenlijk is het meer dan een single, want naast de cover Donkere dagen staat ook de bewerkte versie van dit nummer op het album. Mike zorgde hier voor een prachtige bewerking.

Verder zingt Angel ook nog Ik doe wat ik wil. Een mooi debuut voor haar, want Donkere dagen staat meteen al genoteerd in diverse Vlaamse hitlijsten en is heel vaak te horen op diverse radiostations. “Ik ben heel tevreden met die eersteling en vooral ook dat mijn droom is uitgekomen. We hebben de liedjes samen gekozen en vooral de akoestische versie van Donkere dagen spreekt heel wat mensen aan.”

“Ik krijg ook heel wat reacties van mensen die het niet onmiddellijk zagen aankomen dat ik zelf een single ging opnemen. Het ligt niet in mijn bedoeling om de zalen in Vlaanderen af te schuimen voor optredens, maar als mijn vriend Mike ergens gevraagd wordt om op te treden zal ik misschien ook wel eens een nummer brengen, of wie weet zit een duet er dan wel in”, lacht Angel. “Ik blijf achter de schermen vooral ook meehelpen om jonge artiesten kansen te geven en mijn ervaringen bij de radio met hen te delen”, besluit de zangeres. (PBM)

Wie info wenst over Angel of Mike kan terecht op [email protected] of de site.

The post Zangeres Angel (42) uit Diksmuide neemt eerste single op is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bakkerij Laurens in Varsenare zwaait Leentje uit na 42 jaar dienst: “Ze werkte hier al toen wij nog niet geboren waren”

Groot feest zondag bij bakkerij Laurens in Varsenare. Na maar liefst 42 jaar achter de toonbank werd Leen ‘Leentje’ Willems er feestelijk uitgezwaaid met wat bijna een dorpsfeest mag genoemd worden. “Leentje werkte hier voor drie opeenvolgende uitbaters. Ze zorgde ook mee voor onze kindjes en we noemden haar vaak onze ‘plusmama’”, zegt bakkersvrouw Melissa Vande Ryse van bakkerij Laurens,

Lees meer »

Zware onweerszone trekt over Duitsland: “Dit fenomeen komt maar één of twee keer per jaar voor”

Zaterdagavond trok een zware onweerszone van het noordoosten van Frankrijk rakelings langs ons land naar Duitsland. Volgens een Duitse meteoroloog gaat het om een fenomeen dat maar “één of twee keer per jaar voorkomt”, waarbij water – en op verschillende plaatsen ook hagel – met bakken uit de lucht viel en felle windstoten werden waargenomen. Op verschillende plaatsen sloeg de

Lees meer »

Schuldeisers en banken willen Atos redden

De schuldeisers en banken van het Franse IT-bedrijf Atos hebben zondag een akkoord bereikt om het financieel noodlijdende bedrijf te redden. Dat blijkt zondag uit een mededeling van het bedrijf. Atos is ook in ons land actief.

Lees meer »

“Angst in Franse kleedkamer voor Duivels”: recordinternational Lloris duimt voor Les Bleus, maar waarschuwt ze ook

Zowel bij België als bij Frankrijk staat vandaag niet het gezicht van de onderlinge halve finale op het WK 2018 in doel: geen Thibaut Courtois, maar evenmin Hugo Lloris. De Franse recordinternational (145 caps) zwaaide begin vorig jaar af. Vanuit de VS volgt hij nu met spanning het burenduel in de achtste finale van het EK: “België kan elke Europese

Lees meer »

De Panne erkend als Sportbedrijf

Het lokaal bestuur van De Panne kreeg de erkenning Sportbedrijf 2024-2025 om zijn inzet voor de gezondheid van alle werknemers door het stimuleren van sport en beweging.
The post De Panne erkend als Sportbedrijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe straat aan Hoogmolenweg in Aarsele wordt Christophilastraat

De straat in de nieuwe verkaveling aan de Hoogmolenweg in Aarsele zal de ‘Christophilastraat’ heten, verwijzend naar de gelijknamige zuster die de laatste schooldirectrice was van Aarsele. Op de gemeenteraad in februari werd de Vogelzangstraat voorgesteld, maar die naam werd toen afgedaan als ‘weinig inspirerend’, waarop het punt verdaagd werd.
The post Nieuwe straat aan Hoogmolenweg in Aarsele wordt

Lees meer »

Kleinzoon van oprichter Van Hool vangt bot bij de rechter: Zuid-Afrikaans bedrijf mag trailerdivisie overnemen

Slecht nieuws voor Marc Van Hool, kleinzoon van de oprichter van de failliete busbouwer Van Hool. Hij zal de trailerdivisie van het bedrijf van zijn grootvader Bernard niet kunnen overnemen. Het derdenverzet dat hij met een investeringsfonds instelde tegen de curatoren van de failliete busbouwer is onontvankelijk verklaard, meldt de Antwerpse ondernemingsrechtbank maandag.

Lees meer »

21 West-Vlamingen, waarvan 8 nieuwkomers, leggen eed af voor Vlaams Parlement, Jeremie Vaneeckhout doet het … zonder snor

124 leden van het Vlaams Parlement legden gisteren de eed af voor de komende vijf jaar. Eerst moest er in een plenaire vergadering beslist worden of het verkiezingsresultaat in Brussel geldig was. De meerderheid besliste dat er geen hertelling moet komen. Na die stemming konden de parlementsleden hun eed afleggen. Dat deden ook 21 West-Vlamingen, waaronder 8 nieuwkomers.
The

Lees meer »