Cheff’s Grill Middelkerke verwelkomt medewerkers radiozender Melinda fm

Naar jaarlijkse traditie organiseerde het bestuur van Melinda fm een diner voor al haar radiomedewerkers. Het bijna voltallige team kon genieten van een uitgelezen driegangen menu, vakkundig klaargemaakt door Cheff Dimitri Van Parijs, oud-leerling Hotelschool Ter Duinen Koksijde.

Radio Melinda, nu Melinda fm, één van de pionierzenders aan de Middenkust, is vandaag te beluisteren op twee frequenties, 107.8 fm vanuit Middelkerke en 107.2 fm vanuit Nieuwpoort. Zo bereikt de radiozender nagenoeg de volledige Midden- en Oostkust. Daarnaast is Melinda fm sinds kort aangesloten met DAB+, de nieuwe digitale standaard, in bijna heel West-Vlaanderen te beluisteren.

De radiozender blijft een product van de familie Schoutteet met als nieuwe voorzitter Chris Schoutteet. “Enkele jaren geleden nam ik het roer over van mijn oom Walter Schoutteet die jarenlang de touwtjes in handen had bij het radiostation. Onder de naam Melinda fm brengen we eigentijdse lokale radio met een gevarieerd muziekformat aangevuld met regionaal nieuws en dit gebracht door een team van zo’n dertig enthousiaste vrijwilligers”, zegt voorzitter Chris Schoutteet.

En het bestuur van Melinda fm staat niet stil. “Het is nodig om te moderniseren wil je mee concurreren en wedijveren en dat is wat we nu ook hebben gedaan. We hebben sterk geïnvesteerd in nieuwe digitale radiostudio’s. Een livestudio en een mobiele studio want vanaf dit jaar willen we met een volledig nieuwe mobiele studio aanwezig zijn op diverse evenementen in onder meer Middelkerke, Nieuwpoort en Oostende.”

Radio Melinda is te beluisteren op fm via 107.8 en 107.2, via DAB+ en via de livestream. De zender is gehuisvest in de Torhoutsesteenweg 4B in Leffinge en is te bereiken via +32 477 33 40 29.

The post Cheff’s Grill Middelkerke verwelkomt medewerkers radiozender Melinda fm is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen

Het populaire Heulse allround café Den Hert, bekend voor zijn weekendambiance, sluit vrijdag 5 juli voor één dag zijn café. Ze verhuizen naar Heule-Watermolen ter gelegenheid van de jubelfeesten. Dit weekend verkiezen ze daar tijdens de 80ste Watermolenfeesten het 60ste Tineke van de Watermolen.
The post Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Slapende ambtenaar vecht met succes ontslag aan

Een statutair ambtenaar in dienst van de Vlaamse overheid werd in mei 2022 ontslagen, nadat hij meermaals betrapt was op slapen tijdens de werkuren. De man trok naar de Raad van State en kreeg gelijk, omdat de ontslagprocedure niet correct verliep. Het ontslag werd vernietigd.

Lees meer »

Katelijn (63) neemt afscheid van Gemeenteschool Okido in Staden: “Ik ben nog niet aan het aftellen naar mijn pensioen”

Directrice Katelijn Callewaert (63) werd op de laatste schooldag door de leerlingen en de collega’s van Gemeenteschool Okido in de bloemen gezet. Eind augustus gaat ze immers met pensioen. “Eens met pensioen zal ik eindelijk tijd hebben voor een aantal klussen die waren blijven liggen”, lacht ze.
The post Katelijn (63) neemt afscheid van Gemeenteschool Okido in Staden: “Ik

Lees meer »

Brand in opvangcentrum Fedasil: 26-jarige Palestijn opgepakt voor brandstichting

De hulpdiensten snelden vrijdagvoormiddag naar het opvangcentrum van Fedasil in het West-Vlaamse Poelkapelle na een melding van brand. Eén persoon werd preventief afgevoerd ter controle naar het ziekenhuis. Een deel van het gebouw is onbewoonbaar verklaard, voor de bewoners wordt een noodopvang gezocht. De politie arresteerde een 26-jarige Palestijn voor brandstichting.

Lees meer »

Waarom staan er 50 strandstoelen op de Meir?

Wie vandaag over de Meir wandelde, zag daar een vijftigtal strandstoelen van Gazet van Antwerpen opgesteld staan. Die hadden we er in alle vroegte geplaatst. De stunt kaderde in een andere stunt: deze zomer kan je namelijk 8 weken lang Gazet van Antwerpen lezen voor maar € 8. En mis je na die 8 weken je dagelijkse portie nieuws? Dan

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. VN: Al 1,9 miljoen mensen ontheemd in Gaza – Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »

Voortaan toegangsprijs voor wandeling naar de top van de Japanse Mount Fuji

Venetië lijkt een trendsetter met de invoering van een toegangsticket voor toeristen. Wie de Mount Fuji in Japan wil beklimmen via het populaire wandelpad Yoshida Trail, zal daar voortaan 11,5 euro voor over moeten hebben. Bovendien mogen er maximaal 4.000 klimmers per dag de berg op. Dat meldt CNN. Met deze maatregelen wil Japan de overbevolking op het Japanse icoon

Lees meer »

Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in functie van Triënnale Kortrijk

Naar aanleiding van de Triënnale Kortrijk, verscheen bij de Budabrug een nieuwe banner van 50 m². Dit keer niet uit de Billboard Series, maar een kunstwerk van Felix Gonzalez-Torres. Tijdens After Paradise kan je “Untitled” (Strange Bird) uit 1993 zien, geïnstalleerd op zes reclamebordlocaties op diverse locaties in Kortrijk.
The post Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in

Lees meer »