Lid bijzonder comité Etelle Vandenbroecke overleden na slepende ziekte

Etelle Vandenbroecke is op 60-jarige leeftijd overleden na een slepende ziekte. Ze was lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst van Zulte en speelde toneel in het Zults Openlucht Theater en toneelkring Knipperlicht.

Etelle Vandenbroecke nam voor Open Zulte twee keer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en was sinds 2019 lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst.

“Warme dame”

“Etelle was een warme dame met wie het fijn samenwerken was”, zegt schepen voor Sociale Zaken Franky Decoster (Open Zulte).

“We willen onze waardering en bedanking uitdrukken voor haar jarenlange engagement. Vanuit het gemeentebestuur betuigen we ons oprecht medeleven aan haar familieleden en vrienden.”

Beperkte kring

De uitvaartplechtigheid van Etelle Vandenbroecke vindt plaats in beperkte kring. Ze overleed op 5 januari en laat haar partner en dochter achter.

The post Lid bijzonder comité Etelle Vandenbroecke overleden na slepende ziekte is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jong Keukengeweld brengt jonge chef Emin Avdovic in de schijnwerpers bij restaurant Julien

Op dinsdag 10 september 2024 werd in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen het startschot gegeven voor de nieuwste editie van Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen. Dit evenement, dat jongeren op een toegankelijke manier laat kennismaken met Vlaams culinair talent, zet dit jaar 73 jonge chefs in de kijker. Een van hen is Emin Avdovic (34),

Lees meer »

Youssef uit ‘Kamp Waes’ officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarige leerlingen

Youssef Challouki (28), bekend als deelnemer uit ‘Kamp Waes’, is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen. De voormalige leerkracht van het Scheppersinstituut in Deurne verscheen woensdag voor de onderzoeksrechter, hij werd vrijgelaten onder voorwaarden. “Op die manier kan hij zijn therapie verderzetten”, zegt zijn advocate.

Lees meer »

“Kunstmatig zwanger worden is loodzwaar”: Stefanie wil taboe doorbreken met podcast

In de nieuwe podcast ‘Buikvol verlangen’ belicht Stefanie Spessart alle aspecten van zwanger worden via een fertiliteitstraject. “Steeds meer mensen hebben moeite om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Gelukkig zijn daar al heel wat oplossingen voor. Maar hoe zwaar zo’n fertiliteitstraject weegt, fysiek maar zeker ook mentaal, is nog te weinig bekend”, verklaart Stefanie waarom ze de stilte

Lees meer »