Roger en Andrea vieren briljanten huwelijksgeluk

Roger Hoedt (geboren op 9 juli 1934 in Pervijze) en Andrea Van Hulle (geboren op 30 november 1935 in Brugge) uit de Legeweg in Sint-Andries vierden vorige week zaterdag hun briljanten huwelijksjubileum in het Oosthof in Snellegem.

De twee, die beiden uit een echte landbouwfamilie voortkomen, leerden elkaar kennen tijdens een familiebezoek naar aanleiding van de kermis in Pervijze. Op 6 januari 1959 traden ze in het huwelijk en daarna kregen ze vier kinderen: dochters Sabine en Sonia en de tweeling Jan en Karl. Intussen zijn er al tien kleinkinderen: Kim, Ben, Sam, Wannes, Lief, Saar, Ruben, Aline, Iloné en Aloïs. Verder zijn er ook nog vijf achterkleinkinderen met Hazel, Berk, Ceder, Niels en Tars. Van 1960 tot 1990 woonden ze met drie generaties samen op de boerderij.

Roger werkte een tijdlang voor de groendienst van de Stad Brugge. Hij zorgde onder meer voor het onderhoud van het terrein op Jan Breydel. Het koppel ging graag kaarten in Huize Wellecome en fietsen, maar dat lukt nu minder goed. Nog elke zondag gaan ze naar de mis en nadien op restaurant voor een lekker etentje. Roger werkt nog graag in zijn moestuin en zorgt voor het houtvoorraad voor de winter. Bij slecht weer is hij bezig met woordzoekers en leest hij de krant voor. Zij houdt van koken. Burgemeester Dirk De fauw ging die het koppel feliciteren met hun briljanten jubileum.

The post Roger en Andrea vieren briljanten huwelijksgeluk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor getroffen gezin van Delano: “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf twee jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd teruggekatapulteerd in de tijd. Meer nog: de mama van Delano is een vriendin van haar. Nu heeft ze samen met Emilie Vandenplassche –

Lees meer »

“Na De Bruyne volgt de woestijn”: analisten en ex-spelers Frankrijk denigrerend over Rode Duivels

“Sorry, maar wij zijn beter dan België”: enkele Franse analisten en ex-internationals kunnen de denigrerende uitlatingen over de Rode Duivels niet laten. Zij zien zich – gesterkt door de historie – in een kampioenschap niet verliezen van ‘les petits belges’. Of komt de Franse hoogmoed voor de val? Want als zelfs José Mourinho op het vorige EK de Franse arrogantie

Lees meer »

Langverwacht verbod op doorgaand vrachtverkeer in Tielt vanaf november: “Blij dat we dit dossier nooit hebben losgelaten”

De gemeenteraad van Tielt heeft donderdag unaniem het langverwachte verbod op doorgaand vrachtverkeer in de stad goedgekeurd. Daarmee is er eindelijk een oplossing in zicht voor een probleem waar het stadsbestuur bijna twaalf jaar mee worstelde.
The post Langverwacht verbod op doorgaand vrachtverkeer in Tielt vanaf november: “Blij dat we dit dossier nooit hebben losgelaten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lange wachtlijsten voor zwemlessen voor baby’s, peuters en kleuters: “Hen leren drijven kan levens redden”

Géraldine Saey (36) geeft met haar bedrijf NaGé al meer dan twee jaar zwemlessen in Kortrijk aan baby’s, peuters en kleuters en ziet de wachtlijst verder groeien. “Het is heel belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd al op een goede manier in contact leren komen met water. Het belangrijkste is dat ze leren om te drijven, zodat ze zelf

Lees meer »

Cafégangers gaan viraal wanneer ze vrouw aanmoedigen die maar niet kan parkeren

Een hilarisch filmpje uit het Britse Warwickshire gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een bestuurster moeite heeft om achteruit te parkeren, maar ongelofelijk wordt aangemoedigd door cafégangers. De mannen zaten te wachten op de EK match van Engeland, maar vonden dit de ideale gelegenheid om even op te warmen. Uiteindelijk slaagde de vrouw erin

Lees meer »