Topman van Boeing geeft fout toe na problemen met 737 MAX 9-toestellen

Dave Calhoun, de CEO van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing, heeft erkend dat zijn bedrijf een fout heeft gemaakt met de 737 MAX 9-toestellen. Hij heeft dat dinsdag toegeven op een bijeenkomst met medewerkers van Boeing. 

Meer krantenkoppen in België

Nathalie (41) en Ingrid (54) zetten hun huis en hart open voor pleegkindjes: “Water kende ze niet, ze was hysterisch voor elk badje”

Was u geschokt door het verhaal van de kerngezonde Jules (11) die naar het ziekenhuis moet omdat hij nergens anders terecht kan? Hij is niet de enige. Voor 101 baby’s en peuters die bij hun ouders niet veilig waren, was er vorig jaar geen plaats in de crisisopvang. Wij spraken met Nathalie (41) en Ingrid (54), twee pleegmoeders in wier

Lees meer »

Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short rally Oekene

Dit weekend wordt in Oekene de derde editie van de TBR short rally verreden. Met meer dan 100 wagens aan de start en geen uitgesproken favoriet belooft het een spannende wedstrijd te worden met daar bovenop het burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof bij de historics.
The post Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short

Lees meer »

“Saluté!”: Burgemeester drinkt water uit Gardameer na ernstige uitbraak van norovirus

De Italiaanse gemeente Torri del Benaco, aan het Gardameer, werd afgelopen week geteisterd door een opmars van het norovirus. Zeker 1.000 inwoners en bezoekers raakten besmet en meer dan 300 mensen werden opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de Italiaanse autoriteiten is de uitbraak op de populaire vakantiebestemming intussen wel voorbij. Burgemeester Paolo Formaggioni uit het naburige dorp Brenzone besloot dat

Lees meer »

Binnenkort grote werkzaamheden Beverensestraat Ardooie

De drukke Beverensestraat in het centrum van Ardooie zal maandenlang het decor zijn van grote werkzaamheden. De weg zal in fasen volledig worden heraangelegd. Betrokken inwoners die hinder zullen ondervinden, krijgen tekst en uitleg tijdens een infovergadering op 9 juli om 18:30 uur in het Hofland.
The post Binnenkort grote werkzaamheden Beverensestraat Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruth Beeckmans niet akkoord met werkplanning van ‘Sneeuwwitje’-collega Manu Van Acker: “Ik schrijf een briefje dat je niet moet gaan”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Vriend van Olivia gaat naar toilet tijdens vlucht, maar komt als ‘volwaardige’ steward terug: “Hoe heeft hij dat geflikt?”

De Britse Olivia Power stapte begin deze week met haar vriend op een vliegtuig richting Mallorca. Onderweg panikeerde ze echter even toen haar vriend – die naar het toilet ging – veel te lang wegbleef. Maar haar zorgen werden meteen de kop ingedrukt toen ze hem in het gangpad zag … verkleed als steward. Haar vriend droeg een short en

Lees meer »