RECONSTRUCTIE. Hoe omstreden keuze goed uitdraaide en Marc Overmars van Antwerp erg snel een betere club maakte

Op dinsdag 21 maart 2022 werd Marc Overmars (49) werd voorgesteld als Directeur Voetbalzaken bij Antwerp. Overmars’ aanstelling was omstreden en gewaagd, maar in no-time werd Antwerp er op sportief vlak wel beter van. “Straf hoe snel hij zijn stempel kon drukken.” Een reconstructie hoe de Nederlander dat voor elkaar kreeg. 

Meer krantenkoppen in België

Afvalintercommunales IVBO en IVOO sluiten strategische alliantie voor de as Brugge-Oostende

Wat op ziekenhuisvlak voorlopig niet (meer) kan, lukt wel voor de afvalverwerking: Oostende en Brugge zullen samenwerken. IVBO en IVOO hebben een strategische alliantie gesloten, de twee afvalintercommunales zullen nagaan hoe ze structureel extra meerwaarde kunnen creëren over de as Brugge-Oostende. Door de alliantie willen de twee intercommunales hun slagkracht verhogen en onderzoeken hoe ze gezamenlijk een antwoord kunnen bieden

Lees meer »

Alle vluchten in Shanghai worden geannuleerd door komst tyfoon Bebinca

De Chinese autoriteiten bereiden zich voor op de komst van tyfoon Bebinca -met momenteel windsnelheden tot 144 kilometer per uur- die tussen zondagavond en maandagochtend de drukbevolkte oostkust zou moeten bereiken. In de economische hoofdstad Shanghai worden alle vluchten vanaf 20 uur lokale tijd geannuleerd, kondigt staatszender CCTV aan.

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters te slim af, parket waarschuwt voor toename aantal meldingen: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van ‘bankmedewerkers’ die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien, waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel in

Lees meer »

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

Groen-zwarte balans na vijf speeldagen: “Het vorige seizoen evenaren zit er niet in”

Cercle Brugge ging de interlandbreak in met vijf speeldagen op de teller. Daarin verzamelde het vier luttele punten. In de transferperiode onderging vooral de verdediging een metamorfose. Siquet, Daland en Popovic vertrokken, maar ook op het middenveld laat het vertrek van Lemaréchal en Lopes Da Silva een leemte achter. Voorin bleef topschutter Kevin Denkey dan weer.
The post Groen-zwarte

Lees meer »

25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting”

N-VA Anzegem heeft haar lijst en programma klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Een correct en verantwoordelijk bestuur, dat is waarvoor we staan”, stelt kandidaat-burgemeester Koen Tack (62).
The post 25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting” appeared first on KW.be.

Lees meer »