BV 24/7. Eline De Munck poseert met haar babybuik en David Gillis staat in de woonkamer van Elvis Presley

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund

Club Brugge is woensdagavond met een valse noot gestart aan de league phase van de vernieuwde Champions League. Op de eerste speeldag toonde blauw-zwart veel goede intenties tegen Borussia Dortmund, maar de Duitse grootmacht trok in het laatste kwartier dan toch aan het langste eind: 0-3.
The post Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund appeared

Lees meer »

Wevelgems Harmonieorkest verhuist tijdelijk naar De Posthoorn

Nu de Wijnbergkerk een nieuw dak krijgt, moet het Wevelgems Harmonieorkest (WHO) noodgedwongen een nieuw onderkomen vinden om te repeteren. Dat werd de Sint-Theresiazaal. Daar blijven WHO en jeugdorkest C-Barré tot de werken aan de Wijnbergkerk voltooid zijn.
The post Wevelgems Harmonieorkest verhuist tijdelijk naar De Posthoorn appeared first on KW.be.

Lees meer »

Youssef uit ‘Kamp Waes’ officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarige leerlingen

Youssef Challouki (28), bekend als deelnemer uit ‘Kamp Waes’, is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen. De voormalige leerkracht van het Scheppersinstituut in Deurne verscheen woensdag voor de onderzoeksrechter, hij werd vrijgelaten onder voorwaarden. “Op die manier kan hij zijn therapie verderzetten”, zegt zijn advocate.

Lees meer »

Kartel Vooruit/Groen maakt alle lijstnamen bekend

Het kartel Vooruit/Groen heeft haar volledige lijst bekendgemaakt. De lijst omvat 21 kandidaten voor Vooruit en 8 voor Groen. “Het is een mix van interesses en engagementen, van stad, wijken en deelgemeenten”, luidt het. “We willen de burgemeester leveren en opnieuw de grootste fractie worden.”
The post Kartel Vooruit/Groen maakt alle lijstnamen bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laure Plaetevoet nationaal kampioen discuswerpen

Laure Plaetevoet (Hermes Club Oostende) werd onlangs op het BK voor scholieren in Nijvel in het discuswerpen nationaal kampioen met een worp van 39m06. Tijdens de open meeting in Vilvoorde volgde een week later nog een beter resultaat, liefst 42m16. Tevens goed voor een provinciaal record.
The post Laure Plaetevoet nationaal kampioen discuswerpen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Blauw-zwart werkt training af, Duitsers met quasi voltallige selectie op weg naar België

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. Vandaag werkt blauw-zwart een training af, straks spreekt coach Hayen. De Duitsers zijn intussen onderweg naar België. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2 en

Lees meer »