Jasper Steverlinck in Concertgebouw Brugge: “Die twee pilletjes die ik van de dokter niet mocht combineren werken hier uitstekend!”

Op het podium van Concertgebouw Brugge stond Jasper Steverlinck in een organisatie van Concertevents. Jasper stond niét met een ruime bezetting op het podium. Enkel met zijn trouwe muzikant Valentijn Elsen, die hij al vijftien jaar kent en waarmee hij hecht samenwerkt.

“We weten niets over het leven, maar wat ik wél weet is dat het hier al gezellig is. Vanavond spelen we veel nieuwe liedjes”, zei Jasper na zijn eerste song ‘We Know Nothing’ tegen het publiek. De zanger zong ook o.a. ‘Don’t Come Crying To Me’, ‘Here’s To Love’, ‘Cave Song’, ‘Raise My Voice’, ‘Cold’, ‘You Are’, ‘Rivers’, ‘Broken’, ‘Need Your Love’, ‘Nashville Tears’, ‘The Healing’, ‘Remember You’, ‘Malena’, ‘Nessun Dorma’, ‘Song For You’, ‘Lift You Up’, ‘Till We Meet Again’…

Op een bepaald moment bekende Jasper iets tegen het publiek: “In ’t begin van de dag was ik een beetje verkouden. Maar die twee pilletjes die ik van de dokter niet mocht combineren werken wel goed”, lacht hij. Even later zei hij: “Het is hier donker in Brugge. Ik heb veel moaten in Brugge. Kijk, daar zitten er ook nog mensen”, wees Jasper naar de bovenste balkons. “Jullie kijken een beetje op mij neer hé, grapje he”. Bijna op het einde van zijn optreden besloot Jasper zijn band voor te stellen, maar dat duurde niet lang want hij stond enkel met Valentijn op het podium.

Wat we ervan vonden? Prachtig! Echt waar! Wat een stem, wat een klassezanger. Net na ‘Nessun Dorma’ kreeg hij zelfs terecht een staande ovatie. Op het einde stond het publiek opnieuw recht om Jasper te feliciteren met zijn geslaagd optreden. (PADI)

The post Jasper Steverlinck in Concertgebouw Brugge: “Die twee pilletjes die ik van de dokter niet mocht combineren werken hier uitstekend!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Infrastructuurwerken voor uitbreiding bedrijventerrein De Noordvaart van start

Stad Nieuwpoort en WVI slaan de handen in elkaar om het bedrijventerrein De Noordvaart op een kwalitatieve en duurzame manier op te schalen. Het gaat over een uitbreidingszone van 9 hectare die aansluit op het bestaande bedrijventerrein. “De nood aan bijkomende ruimte in de regio is hoog. Met de start van de infrastructuurwerken krijgt de uitbreiding eindelijk vorm.”
The

Lees meer »

De eerste reacties op de zware nederlaag van de Tories en winst voor Labour en Reform in Britse verkiezingen: van “vreselijke avond” tot “bijna ongelofelijk”

Volgens exitpolls en de eerste resultaten lijdt de Conservatieve partij van premier Rishi Sunak een ongeziene nederlaag in de Britse parlementsverkiezingen, terwijl Labour een ruime meerderheid van de zetels behaalt. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan er sterk op vooruit. Dit zijn de eerste reacties.

Lees meer »

Hooggerechtshof geeft Donald Trump deels gelijk over presidentiële immuniteit

Donald Trump kan slechts deels aanspraak maken op presidentiële immuniteit. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof maandag bekendgemaakt. En dat oordeel kan een impact hebben op zijn vervolging voor de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Het Hof stuurt de zaak terug naar de lagere rechtbank die moet uitmaken welke zaken wel en welke niet berecht mogen worden.

Lees meer »

Hij was bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, nu dreigt zijn merk te verdwijnen: de man achter Gigue

Nu de Duror Fashion Group de boeken heeft neergelegd, verdwijnt mogelijk ook een echt Antwerps merk: Gigue. Oprichter Jo Wyckmans was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, en werkte in de jaren 80 en 90 de ‘preppy’ look uit, vanaf 1991 met Gigue. Dochter Audrey bleef tot nu aan boord, zelf koos Jo Wyckmans jaren

Lees meer »

Ruth Beeckmans niet akkoord met werkplanning van ‘Sneeuwwitje’-collega Manu Van Acker: “Ik schrijf een briefje dat je niet moet gaan”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Creatieve ondernemers bundelen opnieuw de krachten als Open Watou

Enkele creatieve ondernemers vormen deze zomer opnieuw ‘Open Watou’. In het centrum van Watou kun je van 6 juli tot 1 september passeren langs enkele kunstateliers, tentoonstellingen, workshops en pop-ups. Een kleinschalig initiatief dat Watou mee op de kaart wil zetten. Deelnemers zijn Creatief Punt, Terra Vita en De Gele Deur.
The post Creatieve ondernemers bundelen opnieuw de krachten

Lees meer »