Het Witte Paard in Blankenberge lanceert twee gloednieuwe shows voor deze zomer: ‘Hot Summer Night’ én ‘Jonger Dan Je Denkt’

Er wordt een warme en bijzonder levendige zomer verwacht in Blankenberge. Vandaag kondigt Het Witte Paard twee nieuwe zomershows aan: de middagshow ‘Jonger Dan Je Denkt’ en de avondshow ‘Hot Summer Night’. Daarnaast heropenen de deuren van ’t Colisée Live, de pop-updiscotheek in het Colisée Kusttheater met een live-dj.

HOT SUMMER NIGHT

Een zwoele zomeravond, een opzwepende sfeer en een uitgelaten publiek: het perfecte decor voor een spetterend feest. Sandrine, Patrick Onzia, en de nieuwkomers Lien Van den Bossche en Jens Broes brengen tijdloze klassiekers in frisse arrangementen, de tofste zomerhits en intieme nummers, dit alles in een theatrale setting. Peter Thyssen, na zeven jaar afwezigheid, keert terug op het podium van Het Witte Paard en zorgt voor humoristische intermezzo’s met stand-up comedy en sketch. Te midden van dit Vlaamse talent schittert ook internationaal toptalent met spectaculaire acts die tot de absolute wereldtop behoren. Samen met onze Vegas Showdancers wordt ‘Hot Summer Night’ een onvergetelijke beleving. ‘Hot Summer Night’, geregisseerd door Floris Devooght, is de nieuwe avondshow van Het Witte Paard in Blankenberge en loopt van donderdag 19 juli tot en met zaterdag 21 september, iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Nieuw dit jaar zijn de extra avondshows op maandag en dinsdag van 5 augustus tot 20 augustus.

Natuurlijk is Jacky Lafon ook terug van de partij. © PADI/Daniël

JONGER DAN JE DENKT

Jacky Lafon brengt met haar nieuwe revueshow ‘Jonger dan je denkt’ de prachtigste herinneringen naar boven. De veelzijdige voorstelling biedt niet alleen muziek en dans en sketches. De spring in ‘t veld Jacky neemt het publiek tijdens deze show mee met slechts één doel voor ogen: mensen meer te laten genieten van het leven en ervoor te zorgen dat de bezoekers niet stil blijven zitten. ‘Jonger dan je denkt’ belooft een bruisende namiddag te worden, waarin het publiek zich weer jong zal voelen. Jacky wordt tijdens haar revueshow vergezeld door haar goede vrienden Lissa Lewis, Jan Wuytens, David Vandyck en Michael Lanzo. Michael Lanzo staat voor het eerst in een revueshow in Het Witte Paard. Hij werd in Vlaanderen vooral bekend door zijn deelname aan Belgium’s Got Talent in 2013, die hij ook won. ‘Jonger Dan Je denkt’ is te zien iedere vrijdag-, zaterdag- en zondagnamiddag van 26 juli tot en met 22 september in Het Witte Paard te Blankenberge.

’T COLISEE LIVE

Ten slotte heropent, na de succesvolle eerste editie in de zomer van ’23, ’t Colisée Live haar deuren. ’t Colisée Live is de pop-updiscotheek van het Kusttheater Colisée en is deze zomer iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond open van 22 tot 3 uur. In de maand augustus opent de discotheek ook op maandag- en dinsdagavond. Toegang is gratis voor de gasten van WP Hotels en de bezoekers van Het Witte Paard. Dj Anke Goergen, die enkele klassiekers live meezingt vanachter haar draaitafel, zal net als vorig jaar de vaste dj zijn. (PADI)

The post Het Witte Paard in Blankenberge lanceert twee gloednieuwe shows voor deze zomer: ‘Hot Summer Night’ én ‘Jonger Dan Je Denkt’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel

Dankzij de financiële steun van het dynamoproject van Cultuurkuur schreven de leerlingen van VBS Nieuwkerke van het vijfde en zesde leerjaar samen met Marc de Bel een boek. “Dankzij de firma Clarebout Potatoes en de gemeente Heuvelland drukten wij Het beest van Heuvelland”, vertelt juf Annemie Delerue.
The post Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel appeared

Lees meer »

Bart doet dochter tickets voor Taylor Swift cadeau, zij drilt hem voor het optreden: “Ik wist niet dat het zo complex was”

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is momenteel bezig aan een tour door Europa. Binnenkort gaan ook Bart en Merel De Waele uit Gent kijken. Het is een cadeautje voor dochterlief, maar zij wil geen mal figuur slaan met haar vader aan haar zijde. En dus ontwierp Merel een PowerPoint, een spoedcursus Taylor Swift. VTM NIEUWS ging kijken hoe goed papa

Lees meer »

Twee doden bij vliegtuigongeluk in Noorwegen

Twee mannen zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Noorwegen. Volgens de politie stortte het vliegtuigje neer op de snelweg E6 in de gemeente Oppdal bij een privévliegveld, waarna brand uitbrak. Een van de twee inzittenden overleed op de plaats van het ongeluk, de ander in een ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Lees meer »

Stinkend rijke Tom en Bill Kaulitz kampen na Tokio Hotel met trauma’s: “Soms denk ik dat ik als baby uit een UFO viel”

Ze zijn terug van – in principe – nooit weggeweest, maar hier in Vlaanderen zijn ze lange tijd van de radar verdwenen. Bill en Tom Kaulitz (34), bekend van de emo-rockband Tokio Hotel, pakken uit met een eigen docu op Netflix. In ‘Kaulitz & Kaultiz’ zijn ze heel wat eerlijker dan destijds in de tienerblaadjes: “Ja, Bill valt op mannen,

Lees meer »

Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen Zandvoorde

Op 12, 13 en 14 juli is er in Zandvoorde door de plaatselijke Zwaantjes Roller Club de 56ste editie van de Flanders Grand Prix van Vlaanderen inline-speedskating. Er is in dat weekend ook de Cadet Challenge, het officieuze Europees kampioenschap voor die leeftijd. Vier leden van ZRC nemen eraan deel.
The post Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen

Lees meer »

Nieuw politiekantoor bij AC/DC in Staden officieel geopend

Het gemeentebestuur en de politie openden onlangs officieel de nieuwe regiopost Staden van politiezone Arro Ieper. De post Staden ruilde zijn oude plek aan de Passendalesteenweg in voor een nieuwe stek in de Hospitaalstraat. Voortaan is de lokale politie te vinden midden in de gemeente, dicht bij de gemeentelijke dienstverlening.
The post Nieuw politiekantoor bij AC/DC in Staden officieel

Lees meer »

Lifesavers meten zich in zee in Oostende

Zaterdag 6 en zondag 7 juli vormen het strand en de zee in Oostende het decor voor Filcow waarin zo’n vierhonderd lifesaving sporters uit heel Europa het tegen elkaar opnemen. “Het is spectaculair want vele proeven vragen behendigheid, evenwicht, techniek, tactiek, snelheid en inzicht.”
The post Lifesavers meten zich in zee in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geluidssignaal, trilling of knippering: nieuwe auto moet je voortaan verplicht waarschuwen wanneer je te snel rijdt

Elke nieuw verkochte auto moet voortaan uitgerust zijn met een zogenoemde ‘intelligente snelheidsassistentie’. Dat betekent dat de auto zelf aangeeft wanneer je te snel rijdt, bijvoorbeeld door een lichtje, een trilling of een geluid. Dat de auto zelf met jou gaat meedenken, heeft zo zijn voordelen, al staat die aanbeveling nog niet altijd en overal op punt, zegt Filip Rylant

Lees meer »

“Zo goed zijn ze eigenlijk niet”: Van Gerwen ook na afstraffing niet onder de indruk van duo Huybrechts-Van den Bergh

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de

Lees meer »

Voor één keer spreken we de inwoners van de meest chique wijk van het land: Knokke-Zoute. “Het is een stukje paradijs voor wie het nog kan betalen”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »

Fly-In en spectaculaire demo’s op vliegveld Moorsele

De tractor rijdt op de landingsbaan van het vliegveld van Moorsele. Die moet, door de vele regen, bijgewerkt worden om klaar te zijn voor de zevende Fly-In. Op zaterdag 6 en zondag 7 juli staan er immers vijftien vliegdemonstraties gepland. Luc Audoore kijkt er alvast naar uit.
The post Fly-In en spectaculaire demo’s op vliegveld Moorsele appeared first on

Lees meer »

Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten

Marie-Charlotte Vanhaverbeke en Ellen Distave hebben de handen in elkaar geslagen om een leegstand pand in de Langestraat in Oostende een tijdelijke invulling te geven. Nog tot 21 juli heeft concept Store Lily hier een pop-up ingericht met koopjes. En dat was al meteen een succes.
The post Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten appeared

Lees meer »