Tegoare Nieuwjoare was schot in de roos

Levensloop Zuidwest is mooiste stand op Tegoare Nieuwjoare. Zij maakten ook bekend dat zij de organisator zijn van Levensloop Zuidwest, de opvolger van Levensloop Kortrijk in 2024.

Op 6 januari organiseerde het Feestcomité Harelbeke samen met Stad Harelbeke ‘Tegoare Nieuwjoare 2024’ op het marktplein. Een megagezellig samenzijn met leuke muziek en verzorgde eet- en drankstandjes van en door de vele Harelbeekse verenigingen. Onder meer: F.C. Derden Time, Jeugdhuis Salamander, Oudercomité Guldensporen College, F.C. Elektran, Comix, De Gaverhond, WoW oudleiders KSA, Harmonieorkest Vooruit en KSA Jongverkenners tekenden present. “Kortom we klonken met vrienden en alle stadsgenoten op het nieuwe jaar”, aldus het organiserend Stedelijk Feestcomité Harelbeke en Stad Harelbeke. “Wij zorgden voor ambiance en een glinsterende sfeer van het nieuwe jaar.”

Levensloop verhuist naar De Gavers als Levensloop Zuidwest

Er was ook een wedstrijd voor de deelnemende vereniging die de mooiste stand had. Het werd de stand van de Vereniging Levensloop Zuidwest, die hun bestuur voorstelde en nieuws had. “Levensloop Zuidwest wordt in 2024 de opvolger van Levensloop Kortrijk en zal plaats vinden in Harelbeke op zaterdag 28 september tot en met 29 september in Provinciaal Domein De Gavers Harelbeke. De opbrengst blijft voor Kom Op Tegen Kanker”, duidt Franky Cnudde. Het bestuur bestaat naast Franky, verder uit vrijwilligers Sarah De Jaegere, Griet Vandeputte, Anaïs Derez en Florian Cnudde.

The post Tegoare Nieuwjoare was schot in de roos is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit

Gedurende een dag werd GBS Goudenregenstraat in Wevelgem omgedoopt tot ‘GoudenGreetstraat’. Juf Greet verwelkomde er 28 jaar geleden de eerste kleuters en trekt nu de deur van de peuterklas achter zich dicht. Het werd een warm en bij momenten emotioneel afscheid.
The post 28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit appeared

Lees meer »

Dirk ‘Michel Drets’ Van Dijck uit ‘Het eiland’ woonde acht jaar in het Amazonewoud: “Er waren momenten dat we écht honger hadden”

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik was uitgeput en voelde me verschrikkelijk”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Hij noemde het “een slechte episode” en suggereerde daarmee dat het een eenmalig incident zou zijn geweest.

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen. Trump: “Grote overwinning voor grondwet en democratie”

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Belgisch koppel en hun baby op nippertje gered uit kolkende rivier in Italië terwijl hun auto wordt meegesleurd door watermassa

Een Belgisch koppel en hun baby zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt toen ze ingesloten raakten door de kolkende watermassa van de Orco-rivier tussen Montanaro en San Benigno Canavese in de regio Piëmont. Reddingswerkers konden het gezin in de nacht van zaterdag op zondag op het nippertje in veiligheid brengen, waarna hun wagen werd meegesleurd door de kracht van het

Lees meer »

Sam Kerkhofs geeft fakkel door aan Play-presentator en Studio Brussel-stem Joris Brys als host van ‘MIDMID’

Sam Kerkhofs onthult dat Joris Brys hem zal vervangen als host van de voetbalpodcast ‘MIDMID’. Dat nieuws volgde in de recente aflevering van ‘MIDMID MEISTER’ over het EK. “We hebben een meeting gehad en we gaan het helemaal anders doen”, grapt Joris Brys, bekend als sportjournalist bij VIER en Play Sports, en ook te horen op radiozender Studio Brussel. Begin

Lees meer »

Europa zal lastpak Orban wel overleven

Hongarije is het volgend half jaar voorzitter van de EU, en dat betekent dat euroscepticus Viktor Orban vol in de schijnwerpers staat. Hoewel de Hongaarse premier als een lastpak te boek staat, wordt niet verwacht dat hij veel problemen kan veroorzaken.

Lees meer »

Avril Lavigne staat straks op Werchter. Of toch niet? “Ze is eigenlijk al 20 jaar dood”

Werd de Canadese popster Avril Lavigne (39) in 2003 vervangen door een dubbelgangster? Als we een populaire samenzweringstheorie mogen geloven, zien we al zeker twintig jaar een zekere ‘Melissa’ aan het werk. Klinkt compleet van de pot gerukt, maar de argumenten zijn volgens velen best overtuigend, en worden gevoed door het feit dat de zangeres jarenlang van de radar verdween.

Lees meer »