Passagier van vliegtuig waarvan paneel wegvloog: “Een moeder riep: ‘Mijn zoon, zijn T-shirt is weggerukt!”

De passagiers van het vliegtuig waarvan vrijdag een paneel uit het toestel geblazen werd, verkeerden in shock nadat het toestel een noodlanding had gemaakt. Dat vertelt Stephanie King aan CNN. “Ik had zelfs al berichtjes aan mijn vriend en mijn moeder geschreven om hen te zeggen dat ik bang was, en dat ik van hen hield.”

 

Meer krantenkoppen in België

Daarom zullen Jani Kazaltzis en James Cooke nooit een koppel worden: “Hier zijn we totaal tegenovergesteld in”

Woensdagavond is ‘Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39)-avond’ bij Play4. In hun gloednieuwe programma trekken de besties eropuit om enkele jobs buiten de media uit te testen. Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot en leidt vaak tot hilarische situaties. Wat wel opvalt, is hoe hecht de vriendschap tussen die twee mannen is. Hoeveel stress er ook mag

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper pleit onschuldig voor rechter

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig.

Lees meer »

Moby viert 25e verjaardag van succesalbum ‘Play’ vanavond in het Sportpaleis: “Tijdloze muziek die sterke beelden oproept”

Vanavond staat Moby in een uitverkocht Sportpaleis. Het is meer dan 10 jaar geleden dat de Amerikaanse muzikant/producer/dierenrechtenactivist nog heeft opgetreden in Europa. Aanleiding voor zijn terugkeer: de 25e verjaardag van succesalbum ‘Play’ met hits als ‘Porcelain’ en ‘Why does my heart feel so bad?’. “Tijdloos is die muziek nog altijd, maar veel nieuwe zieltjes zal Moby niet meer winnen”,

Lees meer »

Delfine Persoon trekt naar Amerika voor wereldtitelkamp tegen Alycia Baumgardner

Delfine Persoon (39) bokst volgende week vrijdag 27 september in de VS tegen Alycia Baumgardner voor de wereldtitel bij de Super Featherweights. “Zeker voor de WBC en WBA, maar mogelijks nog voor alle bonden”, zegt coach Filiep Tampere. “En ze kan winnen, want ondanks haar leeftijd is ze fysiek nog altijd top!”
The post Delfine Persoon trekt naar Amerika

Lees meer »

K.V. De Haan organiseert 31e Nationale Zee-Honden-wandeling

Hondenschool K.V. De Haan organiseert op zondag 29 september de 31e editie van de Nationale Zee-Honden-wandeling. Start en aankomst zijn zoals vanouds weer voorzien in het sport- en recreatiecentrum Haneveld.
The post K.V. De Haan organiseert 31e Nationale Zee-Honden-wandeling appeared first on KW.be.

Lees meer »