Passagier van vliegtuig waarvan paneel wegvloog: “Een moeder riep: ‘Mijn zoon, zijn T-shirt is weggerukt!”

De passagiers van het vliegtuig waarvan vrijdag een paneel uit het toestel geblazen werd, verkeerden in shock nadat het toestel een noodlanding had gemaakt. Dat vertelt Stephanie King aan CNN. “Ik had zelfs al berichtjes aan mijn vriend en mijn moeder geschreven om hen te zeggen dat ik bang was, en dat ik van hen hield.”

 

Meer krantenkoppen in België

Van radiopresentor tot verpleger: Manu Van Acker doet mee aan ‘Een Echte Job’

De opnames voor het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Een Echte Job’ zijn gestart. Manu Van Acker uit Oostende volgt momenteel, samen met Ruth Beeckmans, Helmut Lotti, Zita Wauters en Tine Embrechts een pittige stoomcursus verpleegkunde om nadien hun eerste stappen in de zorgsector te zetten.
The post Van radiopresentor tot verpleger: Manu Van Acker doet mee aan ‘Een

Lees meer »

Kosten verbouwing Ticoon-site in Kruibeke lopen op tot 5,4 miljoen euro

De kosten voor de herbestemming van de Ticoon-site in Kruibeke lopen op tot 5,4 miljoen euro. Dat is 4,1 miljoen euro meer dan in 2020 werd geraamd. De gemeente wil er onder meer het OCMW, een wijkkantoor voor de politie en de administratieve en technische diensten onderbrengen. "Het project is veel groter geworden dan gedacht", zegt schepen van Financiën Dimitri

Lees meer »

Oldtimerclub houdt herdenkingsrit voor ‘Stoere Wout’: “Hij kreeg de kans niet om zijn vleugels uit te spreiden, nu nemen we hem symbolisch mee”

Een vijftigtal leden van The Oldies Car Club, een oldtimerclub opgericht in de jaren ’80 en met een clublokaal in Oostkamp, nam vandaag – zondag – deel aan een rit die georganiseerd werd om de herinnering levendig te houden aan Wout Van Massenhove. Deze 12-jarige jongen uit Bekegem verloor op 29 juni 2023 zijn moedige strijd tegen kanker.
The

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

Meense volleybaldames winnen meteen als nieuwkomer in Promo 3: “Heel blij met de nieuwe coachen”

Voor het eerst speelden de dames van ‘Sijos’ een competitiewedstrijd onder de naam van Decospan Volley Team Menen. En het was meteen raak. VT Gullegem C werd met 1-3-cijfers ingeblikt. Dit weekend staat de ploeg van ervaren rot Evelien De Vrieze tegenover AVC Harelbeke. Meteen de laatste wedstrijd in het Meense Badhuis.
The post Meense volleybaldames winnen meteen als

Lees meer »

Hezbollah-leider noemt de aanvallen met biepers “een oorlogsverklaring” : “De Israëlische vijand heeft alle rode lijnen overschreden”

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. De leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah zegt dat de “Israëlische vijand alle rode lijnen heeft overschreden” met de

Lees meer »

Nederlandse bank ING wordt strenger voor klimaatvervuilers

De Nederlandse bank ING scherpt haar klimaatbeleid aan. De bank stopt per direct met het financieren van bedrijven die zich enkel toeleggen op het uit de grond halen van olie en gas, zo kondigt CEO Steven van Rijswijk donderdag aan. Vanaf 2026 zullen bedrijven die te weinig klimaatinspanningen doen, worden gedumpt als klant.

Lees meer »

IN BEELD – ‘Hot Summer Night’ nog te zien tot en met zaterdag 28 september in Het Witte Paard in Blankenberge

De 33 voorstellingen van ‘Hot Summer Night’ in Het Witte Paard in Blankenberge zijn bijna afgelopen. Tot en met zaterdag 28 september kan je nog een bezoek brengen aan deze variétévoorstelling.
The post IN BEELD – ‘Hot Summer Night’ nog te zien tot en met zaterdag 28 september in Het Witte Paard in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eutraco start bouw van enorm logistiek centrum van 30 miljoen euro in Hooglede: “Eerste klimaatneutraal logistiek gebouw in Hooglede”

Logistieke speler Eutraco en Vulsteke Bedrijfsgebouwen gaven maandag in de Roger Deceuninckstraat in Hooglede het startschot van de bouw van een enorm klimaatneutraal magazijn van 30.000 m². De ene helft van die oppervlakte is voor Eutraco zelf, de andere helft zal verhuurd worden aan PostNL. Het gaat om een investering van liefst 30 miljoen euro.
The post Eutraco start

Lees meer »

Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit

De vijftienjarige Lars uit Poperinge is gepassioneerd door muziek. Een eigen nummer mocht niet ontbreken. Zijn eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ werd geschreven door Andy Vanspranghe en geproducet door Eric De Clercq.
The post Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »