Vliegtuig maakt noodlanding nadat raam weggeblazen wordt, alle toestellen van zelfde type blijven aan de grond

Een vliegtuig van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Alaska Airlines heeft vrijdagavond een noodlanding moeten maken, nadat een raam was weggeblazen uit het toestel. Het bedrijf houdt alle toestellen van hetzelfde type voorlopig aan de grond.

 

Meer krantenkoppen in België

Verkeersdrukte ebt weg: hoogtepunt van 220 kilometer file in Vlaanderen

Vlaamse automobilisten moesten deze namiddag heel wat geduld uitoefenen. De vakantie-uittocht en verschillende ongevallen en incidenten veroorzaakten heel wat verkeershinder op onze snelwegen. Rond 16 uur stond er maar liefst 220 kilometer file op de hoofdwegen, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Intussen lijken de files zich stilaan op te lossen.

Lees meer »

Tuinhuis zwaar beschadigd na hevige brand in Beveren-Leie

In de Reinareweg in Beveren-Leie woedde maandagmiddag een hevige brand bij een tuinhuisje. De vlammen laaiden hoog op. Niemand raakte gewond, maar het tuinhuis is zwaar beschadigd.
The post Tuinhuis zwaar beschadigd na hevige brand in Beveren-Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prefinanciering Vlaamse subsidie voor tennisloods in Veurne

De bouwwerken voor de nieuwe indoortennishal met padel op het Will Tura-sportpark in Veurne schieten goed op, maar toch blijkt er ineens een onverwachte kink in de kabel te zijn. De toegekende Vlaamse subsidie voor sportinfrastructuur ten bedrage van 533.160 euro zal pas worden uitbetaald na de voorlopige oplevering van de sportinfrastructuur. Daardoor zit de bouwheer even met een liquiditeitsprobleem.<br

Lees meer »

Circusfamilie Ronaldo strijkt neer op theater aan zee: “We doen het voor de liefde en de erkenning”

Levenskunstenaar en circusartiest Danny Ronaldo (54) is dit jaar één van de twee ‘golfbrekers’ bij Theater aan Zee: zijn ideeën bepaalden mee de inhoud van deze editie. Danny speelt ook mee in een voorstelling, opent het kinderpark WonderWaai met een pizzabak en verblijft met zijn familie op het festival in drie woonwagens. Het publiek zal op bezoek kunnen komen bij

Lees meer »